2777
2789
عنوان

کنکوریابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه رشته ای اخه من تهرانم مادرم تنهاست نمیتونم شهر دیگه برم یعنی شیمی یا کامپیوتر قبول میشم؟

ببین منو هرررررررررررچی بخای قبول میشی هررررچی حتی ازاد تهران 😐😐😐 چجوری میتونم تو رو قانع کنم بشر 

موقع انتخاب رشته با سوابق اولین اولویتی که میزنی قبول میشی 

شیمی یا کامپیوتر میخوای هر کدوم اولین خونه مینویسیش همونو قبول میشی تهرانم ک چندتا ازاد داره 

سوابق اسمش یه جوریه ک همه فک میکنم باید با معدل بالا باشی 

زیر ۱۰هم باشه معدلت قبولی هر جا ک بخای 

خانوادم از معدلم خبر ندارن که۱۷ اینقدر پنهانش کردم  ازادم هیچی قبول نمیشم حتی مجازم نمیشم اگه ...

لازم نیس حتما مریض بشی خودتو بزن ب نفس تنگی   حال بدی و و سرفه و بی جونی       بعدا بگو از استرس بود 

ببین منو هرررررررررررچی بخای قبول میشی هررررچی حتی ازاد تهران 😐😐😐 چجوری میتونم تو رو قانع کنم بشر ...

ممنون واقعا نمیدونستم. خب اگه این کارم بکنم بازم خانوادم نمیگن چرا یکسال درس نخوندی چرا صفر زدی باید خودمو به بیحالی بزنم که بتونم دلیل بیارم دیگه.

خب دسشویی هست اونجا ب مراقب بگو  ولی باهات میاد پشت در وایمیسه

نه اصلا همینجوریش وقت کم میارم مخصوصا از دفترچه دوم میترسم

باید تحمل کنم😄🥴

نیـست نـشان زندگی..تا نـرسد نشـان تو
اره راس میگی😔 خودم احمقم.چجوری فرار کنم از این حقارت و بی آبرویی پس ؟

کنکور قبول نشدن ننگ و بی ابرویی نیس 

نهایت یه هفته سرسنگینن حرف میخوری ک‌خودتم میدونی همش حقه میری ازاد تموم میشه حرف حدیثا 

شروع میکنی ب خوندن سال دیگ قبول شدی همه این ناراحتی ها تموم میشه میره

2810