2777
2789
عنوان

مامانای مهربون آذر 94 بیاید دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 95660 بازدید | 11197 پست
سلاممممم» مامانای آذری خوبید؟ چه خبر؟ منم رفتم غربال گری هامو انجام دادم خداروشکر همه چیز خوب بود و نی نی ام هم پسمله
خدایا بابت همه ی داده ها و نداده هات ممنونم.من به مهربانی تو ایمان دارم.....فقط تنهام نذار....عاشقتم :-*
نام ****سن*** آخرین پری** جنسیت ***شهر 1.اس اس---20------16 بهمن------پسر-----------؟؟؟؟؟؟؟ 2.عسل -------28 ---- 27بهمن------ دختر--------- همدان 3.هما-------- 38------ 3اسفند------- پسر -------- ؟؟؟؟؟؟ 4.جیمبو------ 33------4اسفند ------ پسر --------- تهران 5.نگار---------32----- 5اسفند--------دختر ----------اردبیل 6.سپیده----- 29----- 5اسفند--------پسر ---------- گرگان 7.زینب--------33------5 اسفند-------دختر-----------تهران 8.تالین------- 36 ------ 6اسفند----- دختر------------تهران 9.قطره-------36------- 9اسفند ------پسر -----------تهران 10.سامانتا----38------ 10اسفند ------پسر -----------تهران 11.قاصدک-----23------10 اسفند------پسر------------مشهد 12-pariپری ---30-------12اسفند ------پسر-----------شیراز 13.مامان گل---28 ------12اسفند ---- نامشخص------شیراز 14.پری------ 27-------13 اسفند ------ پسر---------- تهران 15.ساقی-----28-----17اسفند----------پسر-----------تهران 16.فرگل ------32 ---- 18اسفند ----نامشخص ---------اراک 17.تارا---------31 -----18 اسفند -----دختر--------------تهران 18.مینا--------26 -----19اسفند--------پسر------------ تهران 19.مری مری--36 -----19اسفند--------پسر------------تهران 20.مامان آلبالو- 27 ----21اسفند ------دختر------------تهران 21.نسیما -----31 ------22 اسفند ----نامشخص------تهران 22.رویا --------34-------22 اسفند-------دختر -------- مشهد 23.رها---------25 -----23اسفند------دختر---آذربایجان غربی 24.سوسور--- 24------23اسفند--------دختر-----------تهران 25.گیس طلا--23------24 اسفند------دختر--------خوزستان 26.باور -------32 ------1 فروردین ----نامشخص---بندرعباس 27.مخمل_____35___1فروردین_____نامشخص___بوشهر 28.الی بلا------28-----11 اسفند------پسر-----------مشهد
فاالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ...مرسی دوستان راجع به رانندگی نظرگذاشتید..احتمالا بگذارم برای بعدزایمان..دیگه استرس جدید به استرسهای موجود اضافه نکنم.... سامانتاجون جدی؟ پس زودترازدوهفته زنگ میزنن...ولی یکشنبه تعطیله پس احتمالش زیاده که دوشنبه زنگ بزنن..توکل به خدا...خودش حافظ فرشته ام باشه پری جون من دکترخمسه میرم..خیلی راضی ام..جوونه وشایدهم کم حرف بزنه ولی دقیقه توکارش ...من چندتادکترعوض کردم تابه این رسیدم...الکی دارو نمیده....من روزی یه دونه کامل لوو تیروکسین میخورم وکلا من باتوجه به جواب آزمایشات واینکه مدتهاست تحت نظرم احتمالا تاآخرعمرم باید بخورم...ولی اصلا مسئله نگران کننده ای نیست....یعنی من اصلا اذیت خاصی ندارم....قبلا هم بهم گفته بود حتما قبل بارداری باید تیروئیدت چک بشه وداروبخوری چون من آنتی tpo ام خیلی خیلی بالاست واگرقبل ازبارداری دارونمیخوردم تقریبا میشه گفت خدای نکرده حتما بچه سقط میشد...حالا خداروشکر باوجودیکه این وروجک رو خدا خودش داده من قبلش تحت نظربودم وبرای تیروئید دارومیخوردم....