2777
2789
عنوان

مامانای مهربون آذر 94 بیاید دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 95660 بازدید | 11197 پست
سلام مامانای نیمه قلمبه, مامان گل منم ۱۲شب میخوابم و صبح ساعت ۱۱بیدارمیشم, واز گشنگی میمیرم وقتی بیدارمیشم, جالبش اینه ک از گشنگی هم بمیرم اصلا نمیتونم بیدارشم یه چیزی بخورم وبعد بخوابم, تازه بیدارهم میشم ناشتا باید قرص تیروعید بخورم وتا نیم ساعت هیچی, سوال منم هست بچه ها نمیدونید ضررداره؟نی نی نرگس حون نه من نشنیدم ک سونو چندبعدی واحب باشه, من ک دکترم نگفت بهم,براهمه فک نمیکثم واجب باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاام...خوبید?لیست فکرکنم کامل شد نه?دیگه یکی زحمت بکشه تاپیک رو بزنه.... بچه ها نی نی من خیلی تکون میخوره...این بچه خواب نداره آیا?فقط موقع سونو آروم میگیره و من مجبور میشم هی سرفه کنم واین پهلو اون پهلو شم و بشین پاشو تا شازده تکون بده به خودش..... سامانت وساقی جواب آمینو دقیقا دوهفته ای زنگ میزنن?مثلا من که سه شنبه انجام دادم دوهفته دیگه سه شنبه زنگ میزنن?دیگه کم طاقت شدم...
بچه ها منم فردا صبح میرم مسافرت, یه منطقه ییلاقی وخنک نزذیک شمال, ۳ساعتی تو راهیم, وای ۳ماهی هست سفر نرفتم داشتم تو تهران دق میکردم,دلم هوای درخت و رودخونه و باغ کرده بود, خداروشکر فردا میرم و کییییف میکنیم من و نی نی, ایشالا ک اتفاقی نمیوفته,
خوش بگذره بهتون مسافرین عزیز...خوش بحالتون...من که معلوم.نیست با این وضعیت جفت پایین دکتر اجازه سفر بده یانه?دخملی کلاافه شده...همش میگه مسافرت ...راستش منم خسته شدم ازتهران...دلم جای خنک وییلاقی میخواد....منم ببر پری جوووووون....
اخی قطره جون, ایشالا ک واسه تو هم ضرر نداشته باشه, از دکترت بپرس, جفت پایین با طول سرویکس کم ربطی نداره که قطره جون,نه؟اخه منم گفت سرویکست ۳۰هست البته گفت چون مثانت خالیه, اگه پرباشه بیشتره,
پس با هم فرق دارن, پس من که طول سرویکسم کم شده ربطی ب پایین بودن جنین نداره! منم باید مراعات کنم, تو هم ب دکترت بگو اجازه داد بری سفر, حال و هوات عوض بشه, بخدا از عید ب این ور,جایی نرفتیم شوهرم هم همش سرش شلوغ بود وسره کار,منم تنها تو خونه,داشتم دق میکردم, الان انقد خوشحالم, دارم بال درمیارم, بااینکه همه فامیلای شوهری هستن, خخخخخ ولی بازم از خدامه ک برم انقد از تهران و ترافیک و تنهایی خسته شذم
راستی بچه ها بنظرتون ما الان میتونیم رانندگی کنیم?راستش من تازه راه افتاده بودم برای رانندگی که فهمیدم باردارم وهمسرم دیگه نگذاشت گفت چون تازه یادگرفتی استرس داری وضرر داره.....حالا باید بعد دنیا اومدن نی نی دوباره شروع کنم...با بدبختی تونسته بودم بر ترسم غلبه کنم و پشت فرمون بشینم...الاا که دیگه فاصله میوفته دیگه روز ازنو روزی ازنو......جالبش اینه که رفتم برای خودم ماشین هم خریدم که تا چندروز دیگه تحویل میگیرم...فعلا بگذارمش تو پارکینگ خاک بخوره....خخخخخخ
پری جون تو مسیر تند تند نگه دارو یه استراحت بکن....یع زیر انداز بردار که هرجا دیدی اذیتی یه جا نگهدارید یکم دراز بکشی....خوش بگذره خوب میکنیدحال وهواتون عوض میشه.... بله جفت پایین و طول سرویکس ربطی بهم ندارن ظاهرا....من از یه چیزی هم.که نگرانم.اینه که سونو گفت ممکنه جفت با محل سزارین قبلی چسبندگی پیدا کرده باشه که فعلا خیلی مشخص نیست و باید دوباره با تحویز پزشکت چند وقته دیگه سونو بشی....
بچه ها دکتر منگفت شرایطم خوبه خداروشکر میتونم مسافرت برم حتی با ماشینفقطپشت کمرم و زیر پاهام بالش کوچولو بذارم پاهامو ماساژ بدم گهگاه و یه ساعت یک بار و هر وقت خسته شدم پیاده شم کمی راه برم البته من از اول تا الان مسیر دوساعته رو مرتب رفتم ولی قصد دارم با هواپیما برم مشهد اگه جور بشه
منم مامان شدم .....یه مامان مهربون....
مبارکه ماشینت قطره جون, اخه چرا اول رانندگی ماشبن تازه خریدی؟با ماشبن قدیمی تمرین کنی بهتره تا حالا راه بیوفتی,میدونی چرا, چون دیگه استرس این ونداری ک الان به ماشین تارزه,خراش میوفته, بنظره من نی نی از همه چیز واجبتره, یادمه من اوایل رانندگی ک تازه گواهینامه گرفتم, استرس زیاد داشتم, یه بار اولین بار شوهرم نشست کنارم منم پشت فرمون, من و ناخاسته برد وسط یه چهاارراه شلوغ, وپرترافیک, منم همش فحشش میدادم ک چرا اینکاروباهام کردی, والان ماشینت داغون میشه, اونم با خونسردی گفت فدای سرت, و خوشبختانه من چهارراهو رد کردم, باورتون میشه همونجا ترسم کامل ریخت واز فرداش تنها ماشین میبردم بیرون, اینکارونمیکرد الانم میترسیدم, ولی خداروشکر تا الان حتی یه تصادف کوچیک هم نداشتم,