2777
2789
عنوان

مامانای مهربون آذر 94 بیاید دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 95660 بازدید | 11197 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بانوی بهمن فردا میری دکتررررر؟؟؟
خدایا خودت منو لایق مادرشدن کردی و بهم لطف بزرگی کردی، خودت هم برام حفظش کن ،خدایا نصیب همه منتظرا کن امضا : ...................گرنگهدارمن آنست که من می دانم ********* شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد .....................
بانوی بهمن بعد از چه مدت باردار شدی؟؟؟؟ اسمت چیه؟ چند سالته؟
خدایا خودت منو لایق مادرشدن کردی و بهم لطف بزرگی کردی، خودت هم برام حفظش کن ،خدایا نصیب همه منتظرا کن امضا : ...................گرنگهدارمن آنست که من می دانم ********* شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد .....................
ببخشید دوستان نتم قطع شده بود. نگار جان بله فردا عصر میرم دکتر. اسمم صباست 24 سالمه 9 ماه منتظر بودم و این ماهی که باردار شدم عکس رنگی گرفته بودم . خودم تنبلی تخمدان داشتم و همسرم مهر ماه عمل واریکوسل کرد. خدا در عین ناامیدی بهمون عیدی داد
.خدایاااا شکرررررتفَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
سلام مامانای آذری منم عاطفه هستم 30 ساله سه ماه پیش سقط داشتم الان اقدام کردم اگه مثبت بشه مامان آذر میشم موعد پری هم 21 اسفند بود فکر کنم خیلی زود اومدم تو جمعتون امیدوارم خدا نا امیدم نکنه
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد! رَبِّ هَبْ لِی مِنَ لدنک ذریه طیبه خدایا به من فرزندی پاکیزه عطا فرما
در ضمن اولین نی نیم میشه اگه بیاد و خدا نگهش داره واسم
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد! رَبِّ هَبْ لِی مِنَ لدنک ذریه طیبه خدایا به من فرزندی پاکیزه عطا فرما
نرگس جون واسه سونو حتما جاهای معتبر برو من خیلیا رو میشناسم سونو قلب رفتن و خیلی راحت گفته قلب نمیزنه درصورتیکه جای معتبر رفتن گفته همه چیز خوبه و قلب نرمال میزنه واسه سونو و آزمایشات حتما دقت کن و حرف هر سونویی رو قبول نکن الانم عجله نکن دوهفته دیگه برو سونو هم واسه قلب هم واسه اطمینان آروم باش و راحت این تجربه بارداری قبلیمه من تا 10 هفتگی هر روز استرس داشتم و با استرس این ور و اونور چک میکردم علایم و بقیه چیزا ولی بعد که نی نی رفت خیلی پشیمون شدم انقد اذیتش کردم که تحمل نکرد ما خدا رو داریم نی نیتو بسپار به خدای مهربون و آروم باش گلم
همه آزمایشا رو دادم نه خودم نه همسری هیچکدوم مشکل نداشتیم عزیزم قلبش تو ده هفتگی ایستاد البته اصلا نمیخوام اینجا عنوان کنم چون اینجا سرشار از انرژی باید باشیم واسه نی نی های نازمون دلم نمیخواد مامانای آذری استرس داشته باشن ما میخوایم ایشالله کنار هم نی نی های سالم و شاد دنیا بیاریم با کمک خدا و به حق امام رضا