2777
2789
عنوان

مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 117 پست

[QUOTE=248874815]من نگفتم  شما کار خلافی میکنید   ببینید  کسی یاشخصی  از دوستان شما که باشما درارتباط مثلا  مشکل داره سیاسی و الان  درحال بررسی  هستند و شما خانوادتون تحت مراقبت هستید   همین  اگر مشکلی داشته باشید  و با اون شخص که اون ها دنبالش هستند    باشید قطعا دردسر میشه وبی اگر شما  مشکلی نداشته باشید  این تلفن ها  بلد چند مدت  برای همیشه  قطع میشن  و در زمان زنگ زدن جواب دادید   سر صدا نکنید   فقط الو  الو کنید    چرا حرف نمیزنید   از این مسائل   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط بدون از طرف نهاد امنیتی هست  شاید خواستگار نطامی داری    اونم بررسی می‌کند بعد تایید میکنن آیا ازدواج صورت بگیره یا نه   به هرحال    شمار شما دارن و درحال بررسی هستند  و به زودی  تلفن زدنشون قطع میشه   حتی شاکی بشی    هیچ چیزی  تو پرینت تماس های شما معلوم نمیشه   جای تماس گیرنده  میزنه  تماس ناشناس  نامعلوم     

[QUOTE=248877454] به هرحال  این تماس ها از اداره اطلاعات  بیشتر   وبعدش سپاه   من نخواستم نگرانت کنم   نگران نباشید   اونا دنبال  شخصی دیگه هستند   حدس گمان  شما سر راهشون قرار داده    باهمین حالتی هستید   ادامه بدید