2777
2789
عنوان

تولد یکسالگی دخترم

133 بازدید | 5 پست

سلام مامانا تولد یکسالگی دخترم نزدیکه ایده های خوشگل خوشگل بهم بدید ممنون میشم💜🥰 

و اینکه مدل لباس ناز و شیک و ساده اگه دارید برام بزارید ❤️❤️❤️❤️❤️ دوستون دارم 😍

اگه هميشه كاري كه ميخواين انجام بديم در جهت رضايت اون باشه ، هميشه موفقيم و هيچوقت پشيمون نميشيم ...خداروميگم اون تهه عشقه ...

تم تولد یکسالگی دخترم ترکیب یونیکورن و پونی بود

تم دو سالگی باب اسفنجی و زنبور

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تم تولد یکسالگی دخترم ترکیب یونیکورن و پونی بود تم دو سالگی باب اسفنجی و زنبور

تمش رو انتخاب کردم تم رنگین کمان 

اما نیاز به ایده دارم برای‌ کارایی که نیازه 

اگه هميشه كاري كه ميخواين انجام بديم در جهت رضايت اون باشه ، هميشه موفقيم و هيچوقت پشيمون نميشيم ...خداروميگم اون تهه عشقه ...
واقعا چرا برا بجه هاتون یکسالگی یا دوسالگی تولد میگیرین ؟ اون که چیزی یادش نمیمونه از اون موقع 

اخه الان دیگه عصر تکنولوژی بعد ها کلی عکس و فیلم ازش میمونه که خب شاید به موقع خودش با همسالاش‌مقایسه کنه از طرفی‌هم خودمون کلی ذوق داریم واسش 🥰💓