2777
2789
عنوان

تولد یکسالگی دخترم

133 بازدید | 5 پست

سلام مامانا تولد یکسالگی دخترم نزدیکه ایده های خوشگل خوشگل بهم بدید ممنون میشم💜🥰 

و اینکه مدل لباس ناز و شیک و ساده اگه دارید برام بزارید ❤️❤️❤️❤️❤️ دوستون دارم 😍

اگه هميشه كاري كه ميخواين انجام بديم در جهت رضايت اون باشه ، هميشه موفقيم و هيچوقت پشيمون نميشيم ...خداروميگم اون تهه عشقه ...

تم تولد یکسالگی دخترم ترکیب یونیکورن و پونی بود

تم دو سالگی باب اسفنجی و زنبور

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تم تولد یکسالگی دخترم ترکیب یونیکورن و پونی بود تم دو سالگی باب اسفنجی و زنبور

تمش رو انتخاب کردم تم رنگین کمان 

اما نیاز به ایده دارم برای‌ کارایی که نیازه 

اگه هميشه كاري كه ميخواين انجام بديم در جهت رضايت اون باشه ، هميشه موفقيم و هيچوقت پشيمون نميشيم ...خداروميگم اون تهه عشقه ...
واقعا چرا برا بجه هاتون یکسالگی یا دوسالگی تولد میگیرین ؟ اون که چیزی یادش نمیمونه از اون موقع 

اخه الان دیگه عصر تکنولوژی بعد ها کلی عکس و فیلم ازش میمونه که خب شاید به موقع خودش با همسالاش‌مقایسه کنه از طرفی‌هم خودمون کلی ذوق داریم واسش 🥰💓