دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه تنها لباس پفی که حاظرم بپوشم (به اون اندازه پفی و پرنسسی) لباس عروسیمه
سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام،هیچوقت فکر نمیکردم انتخاب همسر و ازدواج انقد سخت باشه ، تو این روزا واقعا نیاز به انرژی خوبتون دارم تا بتونم تصمیم درست بگیرم بوس به همتون عزیزای دلم ❤️🌝(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
من کلا از لباس پفدار خوشم نمیاد،اینم یه چیز سلیقه ای هستش به همین خاطر لباس عروس خودم حریر ساده بود خیلی هم راضیم بعد از 4 سال ،شما هم با حرف بقیه کار نداشته ببین دلت چی میخاد اونو بپوش.
من مامانم میره صابون عروس میگیره میرم حموم احساس عروس بودن میکنم😂😂😂😂😂 اینکه دیگه لباسشه بی احسا ...
🤣🤣🤣🤣🤣
سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام،هیچوقت فکر نمیکردم انتخاب همسر و ازدواج انقد سخت باشه ، تو این روزا واقعا نیاز به انرژی خوبتون دارم تا بتونم تصمیم درست بگیرم بوس به همتون عزیزای دلم ❤️🌝(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)