2777
2789
عنوان

خانومای عقدی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 41 پست
الهی عزیزم 😢 اینا اینجوری نیستن ولی بازم ما خوشی هامونو جلوی اونا نمی‌بریم که زندگی زهرمارمون نکنن

خداروشکر الهی همیشه خوش باشین عزیزم

همین که اومدیم شهر خودش دست از سر ما برداشتن

همه اتیشا از گور خواهرشوهرم بلند میشد ساعت ها مینشست ننه باباشو پر میکرد مینداخت به جون ما

تا روز مرگمم نمیبخشمشون باید تقاص پس بدن بدترین روزارو گذروندم تو این خونواده جزء عجایبن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خیلی خوبن من مادر ندارم واقعا مادرش جای مامانمه خیلی عالین از همه لحاظ اصلا کاری باهام ندارن هی ...

خداروشکر الهی همیشه خوش باشین

شوهر من تک پسره و سن مون خیییلی کم بود عقد کردیم خودشم سیاست نداشت اجازه دخالت داد به خونوادش الان که سنش بیشتر شده دست و پاشو جمع کرده یه کم زندگیم ارامش پیدا کرده

حتی تو رنگ شورتمم نظر میدادن عنترا

مادرشوهرم بم میگه بدو میوه پوس بکن ببر برا نامزدت برو برو پیشش بشین.......😂عاشقشم سیاست یادم میده😍 ...

عزیزم😍

خوشبخت باشید عزیزم 

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔
خداروشکر الهی همیشه خوش باشین عزیزم همین که اومدیم شهر خودش دست از سر ما برداشتن همه اتیشا از گور ...

خدا دلتو آروم کنه ، نجاتت بده عزیزم 

خداروشکر الهی همیشه خوش باشین شوهر من تک پسره و سن مون خیییلی کم بود عقد کردیم خودشم سیاست نداشت اج ...

😂😂😂😂جمله آخر خندم گرفت 

خداروشکر الهی همیشه خوش باشین شوهر من تک پسره و سن مون خیییلی کم بود عقد کردیم خودشم سیاست نداشت اج ...

😂😂😂بازم خداروشکر عزیزم انشاالله همیشه خوش باشی و تو زندگیت ارامش داشته باشی😘😘

خدا ازشون نگذره غصه نخور عزیزم اعصابت خورد نکن

خودشم دوتا پسر داره انشالا عروساش بدتر از اینا سرش بیارن

حسوده بذات چشم دیدن منو خوشیمو نداشت فقط میخواست زهرم کنه که موفقم شد

هییییییچچچچچچوقت حلالشون نمیکنم ابدا

😂😂😂😂جمله آخر خندم گرفت 

بخدا راست میگم مادر و دختر عین اجنه بالاسرت ظاهر میشدن ببینن چیکار میکنی چی میگی کی میخوابی چقدر میخوری بعد به پروپات بپیچن رو مخت برن شوهرمم بچه بود ازشون میترسید منم که تو شوک که خدایا این چه رفتاراییه اخه تو این دوره زمونه دیگه از این خبرا نیست انگار که ۱۰۰سال پیش دوره ننه بزرگامونه