2777
2789
سلام به من کمک کنید وسیله ای را برای تبلیغ دارم که حدود قیمتش 2200000است گرچه با سلامتی در ارتباط است اما اسقبال مردم بخاطر قیمتش خیلی کمه . ازتون راهنمایی میخوام اگر ساکن این مجتمع ها هستید از فروش ما در مجتمع معرفی شده پورسانت میبرین چنانچه مایل به داشتن اطلاعات بیشترید برام ای میل بزنین . نمیخوام تو نی نی سایت عزیز تبلیغ بشه
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
عزیزم من خودم ساکنش نیستم اما مجتمع مینیاتور تو فرشته خیلی معروفه.
کلاْ افرادی که ازدواج میکنند دو دسته اند . آنهایی که از جانشان سیر شدند و آنهایی که قصد جان دیگری را دارند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

روحت شاد خدا رحمتت کنه🥺🥺🥺🥲

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊