2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم یکم از شرایطت توضیح میدی ؟من الان از سونو میام میگه موله باید تحت نظرباشی شما چیکار کردی؟ چ د ...

سلام عزیزم. ببخشید دیر جواب دادم. 

ساکشن مول برام انجام داد دکتر، تا یکسال نباید باردار بشین. 

عزیزم یکم از شرایطت توضیح میدی ؟من الان از سونو میام میگه موله باید تحت نظرباشی شما چیکار کردی؟ چ د ...

تا یکماه هر هفته آزمایش بتا میدادم تا صفر بشه، نمونه رو بردم پاتولوژی نوع مول بم گفتن خوش خیم بود خداروشکر. 

عزیزم من کورتاژ شدم ۲۸ ام ماه پیش  و جواب پاتولوژی هم مولارهیداتیفرم بود 

بتام زود ب زود میاد پایین هفته  پیش ۹۰۰ بود و قبلش ۲۱۰۰ و دو روز دیگه باید بتا بدم 

امشب پریود شدم فوق العاده سنگین و زیاد 

تقریبا ۵روز بود ک بعداز کورتاژپاک شده بود مثل پریودی بود ولی امشب خیلی سنگین بودمیبینی ک نتونستم بخوابم 

دکتر بهم هیچ قرصی نداد گفت فقط ویتامیناتو بخور  و یبار ک پریود شدی میتونی اقدام کنی واسه بارداری 🙄اخه من هرچی موردمشابه بود ۶ماه و یکسال باید صبرمیکردن قرص روکین میخوردن نمیدونم چرا ب من اینو گفت البته بعدعمل ک اومد پیشم گفت بتا و سونو فعلا نده یجوری حرف میزد ک انگارچیزمهمی نبود حالا من گیج شدم قرص ویتامین دی و آهن میخورم 

عزیزم من کورتاژ شدم ۲۸ ام ماه پیش و جواب پاتولوژی هم مولارهیداتیفرم بود بتام زود ب زود میاد پایین ه ...

سلام عزیزم

الان پیامتو خوندم زیاد نی نی سایت نمیام. 

الان بهتره اوضات؟ 

سلام عزیزمالان پیامتو خوندم زیاد نی نی سایت نمیام. الان بهتره اوضات؟

سلام عزیزممم مرسی جواب دادی اره خداروشکر خوبم ۱۴ ام  دومین پریودی بعد کورتاژ بود هفته قبلش بتام ۲۴ بود هنوز بتا ندادم ولی انتظار میره ک منفی شده باشه انشالا   دو روز دیگه میرم بتا بدم و همونجورم ک بالا گفتم دکترم گفت بتام ک منفی شد ی پریودم بگذره و برم اقدام 

البته خودم قصد ندارم تا برج ۱۲ یا ۱ چون دوس دارم 

خدا بخواد نی نی  نیمه دومی باشه