2777
2789
عنوان

خانمای ک قرص جلوگیری مصرف میکنید..اخه چطور استفاده روزانه دارید!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 25 پست
منم بخاطر اسباب کشی دارم میخورم که بتونم کارامو انجام بدم و پریود نشم حالت تهوع و تغییر خلق و خو دیو ...

من تغییر خلق خیلی کم ولی اصلا نمیتونستم راه برم سرم گیج بود احساس تهوع شدید سردرد وحشتناک بی اشتهایی..اصلا ترسیدم دردو مرض گرفته باشم..اخع تو بروشور قید کرده بود برای بیمارای سرطانی دیابت کلیه نمیدونم اسم و فشار خون بالا خوب نیس.تازه نوشته بود حین مصرف زیر افتابم نرید

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تغییر خلق خیلی کم ولی اصلا نمیتونستم راه برم سرم گیج بود احساس تهوع شدید سردرد وحشتناک بی اشتهایی ...

مصرفشو قطع کردی یا همچنان ادامه میدی؟

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

خب دستگاه iud بذار

دو‌تا بچه داری این خیلی برات مناسبه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

وقتی بچه نمیخوای چرا با خیال راحت ای یو دی نمیزاری؟

منم نمیخوام یکی دارم

اول پاییز میرم ای یو دی میزارم

البته من حتمن همیشه کاندوم استفاده میکنم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
وقتی بچه نمیخوای چرا با خیال راحت ای یو دی نمیزاری؟ منم نمیخوام یکی دارم اول پاییز میرم ای یو دی م ...

من شوهرم رابطه دیگه برقرار نمیکنه ن خودم ن شوهرم دیگه نمیخایم.من چون بچهام نمیتونم باهم جای بزارم شیطنت میکنن تا حالا نتونستم فرصت کنم برم

حالا توفکر همینم.فقط تو پریودی میشه بزاری یا روزای دیگه هم میشه؟

احتمالا تو روزهای دیگه اس

حتما برو دکتر

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
من شوهرم رابطه دیگه برقرار نمیکنه ن خودم ن شوهرم دیگه نمیخایم.من چون بچهام نمیتونم باهم جای بزارم شی ...

یعنی نمیتونی با شوهرت بری نیم ساعت‌ تو ماشین بمونن؟

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
یعنی نمیتونی با شوهرت بری نیم ساعت‌ تو ماشین بمونن؟

شوهرم کلا وقت نمیزاره.مغازه داره صبح و عصر میره مغازه.ی هفته مسافرت بودیم همونم وفت نزاشت چ برسه ب الان.مامان خودم نق میرنه.مادرشوهرم هم مثل قبل نیس سختشونه الانم مسافرته