2777
2789

من جلوگیری طبیعی داشتم کلا تو زندگی جلوگیری سفت سخت نداشتم.دوتا بچه دارم دیگه قصد بارداری ندارم بعد دومی ی بارداری ناخاسته داشتم سقط کزدم بعد اون هم من چشمم ترسید هم شوهرم کلا شد رابطمون سرد شد س ماه قرص جلوگیری میخورم همش هم خراب و اشتباه از اونا ک چهارتا قرص صوری بدون هورمون داره..تاحالا ب این شدت عوارض نداشتم.تا قرص اخری همونم اشتباه مصرف کردم..تا پریود شدم تو مسافرت بودم عوارض وحشتناک داشتم..سردرد شدید تهوع افت فشار سرگیجه اصلا داغون بودم تا س روز خوردم قطع کردم نتونستم ادامه بدم.اصلا خواب نداشتم بی اشتهایی زیاد کل بدنم درگیر کرد..دیگه دوشب نخوردم قطع کردم پریود نشم؟فقط س روز خوردم.بعد اصلا نمیتونم قرص شروع کنم شما چطوری مصرف میکنید؟

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما به خاطر این طرز مصرف فاجعه این وضعیتو داشتید و این که روزهای اول شب قبل خواب مصرف کنید

شب مصرف میکردم تا قروقاطی میخورذم اذیت نمیشدم.حالا ک میخاستم دقیق مصرف کنم.این حال روزم شد

مزخرف تر از این قرصا ندیدم همسرت جلوگیری کنه بهتره

اصلا بخدا با دوبچه تومسافرت اصلا عوارض وحشتناک داشت ک هنوز میدونم عوارضش تو بدنمه..بخدا رو پا بند نمیشدم اصلا گیج بودم نمیتونستم راه برم اخع این چ قرصیه

اصلا بخدا با دوبچه تومسافرت اصلا عوارض وحشتناک داشت ک هنوز میدونم عوارضش تو بدنمه..بخدا رو پا بند نم ...

منم بخاطر اسباب کشی دارم میخورم که بتونم کارامو انجام بدم و پریود نشم حالت تهوع و تغییر خلق و خو دیوونه م کرده

دوس دارم زودتر جا به جا بشم که قطعش کنم 

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
2810