2777
2789

من جلوگیری طبیعی داشتم کلا تو زندگی جلوگیری سفت سخت نداشتم.دوتا بچه دارم دیگه قصد بارداری ندارم بعد دومی ی بارداری ناخاسته داشتم سقط کزدم بعد اون هم من چشمم ترسید هم شوهرم کلا شد رابطمون سرد شد س ماه قرص جلوگیری میخورم همش هم خراب و اشتباه از اونا ک چهارتا قرص صوری بدون هورمون داره..تاحالا ب این شدت عوارض نداشتم.تا قرص اخری همونم اشتباه مصرف کردم..تا پریود شدم تو مسافرت بودم عوارض وحشتناک داشتم..سردرد شدید تهوع افت فشار سرگیجه اصلا داغون بودم تا س روز خوردم قطع کردم نتونستم ادامه بدم.اصلا خواب نداشتم بی اشتهایی زیاد کل بدنم درگیر کرد..دیگه دوشب نخوردم قطع کردم پریود نشم؟فقط س روز خوردم.بعد اصلا نمیتونم قرص شروع کنم شما چطوری مصرف میکنید؟

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما به خاطر این طرز مصرف فاجعه این وضعیتو داشتید و این که روزهای اول شب قبل خواب مصرف کنید

شب مصرف میکردم تا قروقاطی میخورذم اذیت نمیشدم.حالا ک میخاستم دقیق مصرف کنم.این حال روزم شد

مزخرف تر از این قرصا ندیدم همسرت جلوگیری کنه بهتره

اصلا بخدا با دوبچه تومسافرت اصلا عوارض وحشتناک داشت ک هنوز میدونم عوارضش تو بدنمه..بخدا رو پا بند نمیشدم اصلا گیج بودم نمیتونستم راه برم اخع این چ قرصیه

اصلا بخدا با دوبچه تومسافرت اصلا عوارض وحشتناک داشت ک هنوز میدونم عوارضش تو بدنمه..بخدا رو پا بند نم ...

منم بخاطر اسباب کشی دارم میخورم که بتونم کارامو انجام بدم و پریود نشم حالت تهوع و تغییر خلق و خو دیوونه م کرده

دوس دارم زودتر جا به جا بشم که قطعش کنم 

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
2810