2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه سخت شیربخوره برفکه و سقف دهنش سفید میشه ولی برای اینکه این شیر روی زبون بچه نمونه دستت رو خوب بشور دور انگشت کوچیکت یک تیگه گاز استریل بپیچ و بزارش توی دهن بچه تا مک بزنه و تا حدی اون لایه سفید شیر تمیز بشه من روزی یک بار این کارو میکردم
i was a stranger in my own skin
به نظر منم برای شیر خوردنش هست . برفک فقط روی زبون نیست و لثه و سقف دهن رو هم ممکن سفید کنه. اگر خیلی نگرانی از دکترش بپرس خیالت راحت شه ولی منم دخترم همون اولا این حالت رو داشت دکتر گفت طبیعی هست اگر برفک باشه درد داره و بچه نمیتونه شیر بخوره
نه عزیزم طبیعیه . برفک دونه های سفیده مثل برف . اون بار شیر هست .
دلم میخواهد به همه ی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به برخی عقاید توهین به شعور خودم است . پس در بهترین حالت تحملشان میکنم و هیچ نمیگویم
خانمی اگه پاک کردی با دستمال تمیزمرطوب و پاک شد . یا دیدی هر دفعه جا و مدل سفیدی ها عوض میشه شیره مونده ر زبونش.اگه همین طوری میمونه و سفیدی ها تکون نمیخوره برفکه. برفک اصلا پاک نمیشه. اخی مبارک باشه قدمش. یادم افتاد چند ماه پیش که پسرم تازه متولد شده بود،بار اول رو لبش سفیدی دون دون دیدم چقدر ترسیدم .
....
2810