2777
2789
عنوان

وابستگی شدید دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان مانی جان از ترس نیست بازی هاشو تنها نمیکنه میگه دوتایی صبح تا چشماشو باز میکنه تا شب همش میگه بیا بیا بیاز بازی
چه بی تابانه میخواهمت ای دوریت آزمون تلخ زنده به گوری
خونه مادر شوهرم یا خواهرشوهرام یا هر جا بریم بچه هم باشه میچسبه به من و باباش تکون نمیخوره هر بچه ای هم میاد سمتش نمیره بازی میگه نیان پیشم
واااااای توروخدا نگید من همش میگم بزرگ میشه خوب میشه دخترم ۱۶ ماهشه حتی دستشویی هم نمیزاره برم پشت در بس که گریه میکنه به هق هق میوفته کلا میخواد کنارش باشم بازی کنم خانما لطفا راهکار بدید تا بزرگ میشه اینجوری نمونه شما تجربه دارید
خدایا هزار بار شکرت. میشه برای سلامتی نی نی همه دوستانی که توراهی دارن و سبز شدن دامن همه منتظرا یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
حتی تنهایی تی وی هم نمیبینه با هم ببینیم هیچ کاری تنها انجام نمیده باباش هم میره گریه میکنه که مامان بیاد
عزیزم نسبت به گریه هاش بى توجه نباش بازى قایم با شک رو زیاد باهاش انجام بده از همسرت کمک بگیر بزار در طى روز پیش همسرت باشه و شما به کارات برس ولى ى دفعه ترکش نکن و تا وقتى که اضطراب جدایى داره مهد بردن اصلن کار درستى نیست
2810