2777
2789

بچه دوستم تقریبا پنج دیقه سینه دوستمو. میگیره دوستمم زیاد شیر نداره ولی تا میخوابونیمش همون شیری ک. خورده رو هم بر میگردونه
پنج دیقه شیر خوردن واسه بچه یه روزه زیاده؟؟
میکم شاید زیاده ک داره بالا میاره اگه زیاده تا کمتر شیر بدیم بهش

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙

تا هر وقت میخوره باید بهش داد  اتفاقا چون  نوزاد دهنش جون نداره باید بیشتر وقت صرفش کرد   تازه میگی بالا هم میاره  چیزی تو دلش نمیمونه    دوساعت یبار  با صرف وقت زیاد باید بهش شیر داد    بعد اروغ هم بگیری حتما

خدایا شکرت. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا هر وقت میخوره باید بهش داد  اتفاقا چون  نوزاد دهنش جون نداره باید بیشتر وقت صرفش کرد &n ...

اروغ نمیزنه هر کاری میکنم

انقدم ریز و. کوچولوعه من میترسم ک. بندازمش رو دوشم اروغشو بگیرم

عیبی نداره شیر خوردنش ساعت و اندازه نداره هر موقع خودش خواست شیر میخوره و وقتی سیر شد نمیخوره. نگران شیر هم نباشین . آغوز مقوی تر از شیره در حد یه قاشق مربا خوری هم بچه بخوره سیر میشه. فقط بزارین زیاد مک بزنه تا شیرش زودتر بیاد

پسر من تا یکماهگی یک ساعت و نیم زیر سینم بود تا سیر میشد

بستگی ب بچه داره کی سینه رو پس بزنه

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️

پسر منم همینطور بود رفلاکس داره بچه اش که بالا میاره بگو رژیم غذایی رعایت کنه اصلا چیزای کافئین دار و چیزایی که برای رفلاکس بده نخوره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عیبی نداره شیر خوردنش ساعت و اندازه نداره هر موقع خودش خواست شیر میخوره و وقتی سیر شد نمیخوره. نگران ...

دلیل بالا اوردنش چیه

تا میخوره بالا میاره زود 

هیچی تو دلش نمیمونه دلم واسش میسوزه

من بچه بزرگ نکردم خودم زیاد بلد نیستم ک اروغشو. بگیر هرکاری میکنم اروغ نمیزنه

انقدم ریز و کوچولوعه ک میترسم بندازمش رو دوشم اروغشو بگیرم عین جوجه اس

مرخص شدیم اومدیم خونه 

تو اینترنت بزن   رو پا هم میشه اروغ گرفت    بچه رو ب شکم میخوابونی  راه نفسش باز باشه  دستتم زیر سرش  پشت کمرشو ناز میکنی    دقیق یادم نیست ولی اینم یه راهه اروغ هست

خدایا شکرت. 
دلیل بالا اوردنش چیه تا میخوره بالا میاره زود  هیچی تو دلش نمیمونه دلم واسش میسوزه من بچه بز ...

اگه زیاد استفراغ میکنه بهتره یه متخصص اطفال ببرین . اگه مشکلی نبود واسه زیاد خوردنشه . به محض اینکه شیر خورد سر پا نکنین یکم نگه دارین شیر تو معده اش بره بعد . واسه آروغ هم یکم سرشو بالاتر نگه دارین یواش یواش به پشتش بزنین یا روی پاتون نگهش دارین و بالا و پایین تکونش بدین آروم.  آروغش گرفته میشه