2777
2789
عنوان

خانمها خواهش می کنم کمک کنید!

3530 بازدید | 16 پست
خواهرم نامزدیش رو به هم زده و تازه فهمیدیم باکره نیست . کسی می دونه شرایط دادگاهیش چطوریه و در ضمن برای دوختن پرده باید کجا بره؟همه دکترهای زنان قبول می کنن یا ممنوعه؟تو رو خدا اگه می دونین کمکم کنید .تو شرایط بدی گیر کردیم.
خدا جونم کاش صلاح تو و آرزوی من یکی باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این خانم مسائل حقوقی رو بپرس

دوختنش غیر قانونی هست ولی خیلیا انجام میدن
و امروز.. روزی دیگر است.. سرشار از رمز و رازهای مخصوص خود.. کسی چه میداند..شاید امروز همان روزی باشد که منتظرش بودی!
مهریه به طور کامل بهش تعلق میگیره.
توی شناسنامه از نوع طلاق معلوم میشه که باکره نبوده .مطمئن نیستم اما شاید دوختنش هم مشکلی رو حل نکنه.
قسمتش بوده ان شاالله ازدواج بهتری نصیبش میشه.زن و شوهر قانونی بودن کسی حق شماتت نداره.
خواهش میکنم عزیزم

اره باید برید دکتر زنان میتونید دکتری پیدا کنید که اینکارو بکنه زیادن....انشالله درست میشه
و امروز.. روزی دیگر است.. سرشار از رمز و رازهای مخصوص خود.. کسی چه میداند..شاید امروز همان روزی باشد که منتظرش بودی!
اخه اگه همین الان قبل جدایی بره این کارو بکنه بازم موقع جدایی اگه بخوان بگن هیچ ارتباطی نبوده حتما باید برن پزشکی قانونی و بازم قضیه لو میره.
اگرم بگن که ارتباط داشتن که تو شناسنامه از نوع طلاق معلوم میشه.
ولی من شنیدم عقد باشی جدا بشی بری شناسنامه رو عوض کنی طلاق نتمه رو ببری اسم شوهر رو بر میدارن یکی از اقواممون زنشو عقد بودن طلاق داد اسمشو رفت برداشت از شناسنامش
2810