2777
2789
عنوان

چگونه پولتان را خرج می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5379 بازدید | 58 پست
بنظرمن یکی از راههای مدیریت خرج خونه همین خریدکلی هستش....

مثلا ماکارونی و رب گوجه و سس و گوشت و مرغ و دستمال کاغذی و پوشک بچه رو کلی بخریم.....

مثلا برای مدت شش ماهه....البته اولش باید یه هزینه کلی کنی شایدخیلی به چشم بیاداما تا شش ماه راحتی دیگه!!

بعداینکه سعی کنیم خیلی توبازار الکی دورنزنیم چون اگه مقتصدهم باشیم.....وقتی توبازارمیریم ناخوداگاه کلی پول خرج میشه....

نوشابه و پفک و ابمیوه های خیلی شیرین و انواع کیک و بیسکویت هم بیشترش ضررداره سعی کنیم میان وعده هامون بیشتر میوه و ابمیوه باشه و گاهی خودمون برای خونه کیک و شیرینی بپزیم.البته این بیشتر برای خانم های خونه دارکاربردداره!!!
باز نیاید دعوام کنیدوبگیدمگه میشه هرروز کیک و شیرینی پخت .ووووو...

من خودم خونه دارم یه کیک پختن یا شیرینی پختن فقط دوساعت یاکمی بیشتر از ادم وقت میگیره.

یه مورد دیگه که نمیدونم چقدربهش اعتقاددارید خمس پول رو حساب کردنه....
ما خودمون از اول زندگی هرسال داریم خمس میدیم و واقعابرکتش اومده به خونه زندگیمون...

مال و اموالمون سال به سال داره بیشترمیشه به برکت همین خمس.

مادرشوهرم اینا هیچ وقت خمس نمیدادن و همیشه از بی پولی مینالیدن...

من و شوهرم پارسال مجبورشون کردیم خمس شون رو حساب کنن..منتها خیلی سخت راضی شون کردیم و بیشتر کارهای حساب کتاب رو من و شوهرم حساب کردیم.چون یکم سخته..اما واقعا میارزه....

خداروشکر اونها هم چندوقته زندگی شون داره رو روال بهتری می افته....

شکرت خداجون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمیه جون ما هم مستاجر هستیم و حقوق کارمندی و کلی قسط....

اما وقتی پرسیدیم گفتن خمس باید بدید.البته شرایط داره و باید از پاسخ به سوالات شرعی بپرسیم.....

من خودمم تو جزئیاتش وارد نیستم
شکرت خداجون
عزیزم من و شوهرم هر دو شاغلیم و حدود 1میلون و هفتصد درامد داریم . حدود 1 میلیون هم داریم قسط می دیم و یه پسر 22 ماهه .
من هم همین جوری بودم تا برنامه اپرا رو دیدم ...
روش من
من از اون 700 تومن که می مونه همون اول 300 هزار تومنش رو بر میدارم برای پس انداز و می ندازم توی یه حساب بانکی و وقتی زیاد شد یه فکر درست براش می کنم
تو هم به پس انداز به چشم یه قسط نگاه کن . عزیزم وقتی پول توی دستت نباشه کمتر هم خرج می کنی
نازی جون آدم هر چی پول تو جیبش بزاره خوب خرج میشه عزیزم. شما باید یه حساب باز کنید که کارت هم نداشته باشه و هی نتونید ازش پول بردارید. اونوقت هر ماه اول ماه خرجتونو حساب کنین و بقیه رو بریزید توش تا پس انداز شه یا از این حسابهای روز شمار باز کنید یا از این حسابهایی که پول میذاری و وام می دن بهترین جا هم واسه این کار موسسه مالی مهر یا قوامین هست چون سودشون و تسهیلاتشون از بانکها بیشتره. عزیزم اگه قسط داشته باشین دیگه اینقدر خرج نمی کنین
می دونی چطوری خرج هر ماهو حساب کنی عزیزم؟ مثلا کادو هایی که اون ماه باید بگیری ( روز مادر، تولد آشنایان، عروسی، خونه نو اقوام و ...) ، چیزهای خاصی که خودت یا شوهرت یا نی نی ممکنه لازم داشته باشین ( لباس، کرم و لوازم آرایش، کفش و ... ) تعمیرات خونه و ماشین و آرایشگاه و خلاصه هر چی که واسه هر ماه به ذهنت میرسه. ضمنا باید یه مبلغی رو هم واسه خرج خونه حساب کنی و برداری که شامل خرجهای هر ماه میشه و هر ماه تکرار میشه مثل خورد و خوراک، پوشک و داروهای نی نی و قبض آب و برق و شارژ اینترنت و کرایه و .... یه 100 تومنی هم واسه خرجهای فراموش شده در نظر بگیر . فکر نکنم جمعا بیشتر از 1 میلیون بشه. البته ممکنه ماههای اول کم و زیاد حساب کنی ولی جند ماه که بگذره حساب دستت میاد. خلاصه حساب که کردی بقیه پولتون بریز توی اون حساب و سعی کن اصلا نرین سرش
سلام به همه دوستان.
نازی جون شما شک نکن که خوب پولتا خرج نمیکنی...مکه سه نفر ادم چقدر جنس لازم دارند که روزی 20تومن از سوپر خرید کنی و هفته ای 50تومن از تعانی اداره؟
اول ماه که حقوقتا گرفتی برو یک ربع سکه(یا هرچیز باارزشی)بگیر و فکر کن اون پول اصلا نبوده.
نازی جون به نظر من خرجتون زیاده. ما با دوتا بچه اینقدر خرج نداریم. البته بعضی ماه ها شاید اما نه همیشه. البته اگه به همسر من باشه ماهی سه چهار میلیون هم کم میاره ولی خب شما باید اول به فکر خرید خونه باشید. با خودت قرار بگذار مثلا ماهی یک تومان رو بگذار بانکی که سود هم بیاد روش و سعی کن با همان یک ونیم باقی مانده سر کنید بعد هرچی خرج میکنی یادداشت کن. شاید بتونی حتی خرجت هم کمتر کنی.
من و شوهرم هردو کار میکنیم اون بازاری و من کارمند ولی هرچی در میاریم میره برای قسط دفترش و ماهی 320 اجاره خونه میدیم و 300 قسطهای جانبی و 900 قسط همین دفترش و یه شاهزده کوچولو داریم که راحت ماهی 100 برای شیر و مای بی یش( فقط ) میره ولی چیزی برای پس انداز نمیمونه
من و اقای همسرم شاغلیم هردومون کارمندیم 900 ت حقوق منه و اونم یک میلیون
800 تومن سهمیه منه از مجموع قسطامون و 750 تومنم سهیمه اقا
البته قبلا اینطور نبود ولی بخاطر خونه125متری و یک ماشین Gen2 پروتون که اصلا با خریدش موافق نبودم کلی رفتیم زیر بار قسط ...
بازم خداروشکر که دستمون جلوی کسی دراز نشد و در کل زندگی خوبی دارم
مواد ارایشیم همه اصله ، خوراکمون هم خوبه و اکثرا خودم می پزم یا میریم خونه مادرپدرا
.
.
.
ادامه دارد
هر گاه واژه "توقع" را فراموش کردی،خواهی دید که دنیا چقدر زیباست !
نازی جون ما هم اصلا حساب و کتاب تو خرج کردن نداریم.
دقیقا ما هم روزی 20 تومن رواز سوپری خرید میکنیم. حالا من میانگینش رو گفتم بعضی روزها 30 تا 40 تومن هم میشه بعضی روزها هم 15 تومن. خود سوپریه میگه شما از مشتری های شاخص ما هستید که هر روز خرید داره.
برنج طارم از نوع اعلاء میخوریم.
گوشت ماهیچه بدون نقطه ای چربی می خوریم.
مرغ فقط ران مرغ میخریم.
مثلا دل و جیگر و قلوه کیلویی 22 تومنه به اتدازه 15 تومن خریدم شد واسه 1 بار شام
کلا خرج گرونه