2777
2789
عنوان

چگونه پولتان را خرج می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5379 بازدید | 58 پست
سلام
من و همسرم هر کدوم حدود یک میلیون در آمدمونه
تا همین ماه پیش اون ٤٠٠ قسط میداد و من ٥٢٠
از این ماه هر کدوممون ٢٥٠
یه خونه ٥٠ متری خریدیم و به خاطر همین زیر قسط شدید بودیم
ماشینمون پرایده
یه نینی داریم و ماهیانه هزینه مهد و پوشک و شیر خشک و لباس اونم هست
غذا هفته ای دو تا سه بار بیرون میخوریم
مسافرت سالی دو سه بار یه جاهایی مثل شمال
مهمون کم میاد برامون و گرنه کسی که زیاد مهمون داشته باشه هزینه اش سر به فلک میزنه
چون ما خودمون بهترین چیزارو جلوی مهمون میذاریم
من هزینه شخصی خودم زیاده
اهل خرید و طبق مد گشتنم
وگرنه با بقیه حقوقم میتونستیم شاید یه ماشینی بگیریم که کمتر خرج داشته باشه
چون این ماشینمون به خرج افتاده
ولی اهل پس انداز زیاده از حد نیستم اعتقاد دارم یه چیزایی واسه روحیه آدم خوبه
تمام کارای خرید خونه رو از پیشنهادش تا حساب کتاباش خودم کردم
البته ما مدت زیادیه ازدواج کردیم و به بقیه هم توصیه میکنم ضمن صرفه جویی زیاد هم همسرشونو تحت فشار. نذارن
راستی یه هزینه جدی دیگه هم کادو دادنه
که باید واسه مناسبت هایی که مشخص هستن زودتر به فکر باشیم تا یهو با یه خرج عمده غافلگیر نشیم. :-)
این فرمولیه که اول هر ماه برای خودمون می نویسم اما تا اخر ماه با اینکه نه لباس خریدیم نه جای خاصی رفتیم میبینم دو تومن خرج کردیم .... راستی فقط هفته ای 50 تومن از تعاونی اداره کیک و ابمیوه میخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا میریم بیرون قرار نیست چیزی بخریم فقط مثلا قراره پسرمو ببریم پارک وقتی بیاییم خونه 70 تومن خرج کردیم اتفاقی که دیروز افتاد ...25000 تومن اسباب بازی برای امین 15000 تومن کیک خامه .... 10 تومن بنزین ...20 تومن من برای خودم برس مو و رنگ مو خریدم ...
ما همیشه تمام خرجها رو می نویسیم یک دفعه می بینیم همه ی پولها تمام شد !!! می گیم وای ی ی ما که خرجی نکردیم .... از رو دفتر حساب می کنیم همه چیز درسته !!!! در حالیکه خرج اضافه که نکردیم هیچ .خیلی هم سعی کردیم جلوی خرج را بگیریم!!!

شما به برکت اعتقاد دارید؟؟؟
مامان بهدادکوچولو من هم به شوهرم همینو می گم میگم انگار برکت نداره اون میگه تو میری اداره پول مفت میگیری برای همین بی برکته ...خودش تو یه کارخونه کار می کنه و کارش سخته چون یه جای صنعتی و الوده است
مثلا من برای پسرم کتاب زیاد می خرم اما کتابهای ارزون (600 تا 1500 تومان)یا اکثر اوقات خرید لباس پسرم رو آخر فصل قبل انجام می دم (البته این رو بگم شدیدا از اینکه وسایلی با جنس معمولی استفاده کنم بدم می آید حتی لباس تو خونه ... نه اینکه حتما مارکدار باشه اما باید جنسش خوب باشه حتی اگر کادو هم بگیرم استفاده نمی کنم)

اون جور که سالهای قبل لباس می خریدم اصلا نمی خرم و سعی می کنم هر چی واقعا نیاز دارم بخرم
ولی با این همه باز هم از تورم عقبیم!!!!
پسر من 2.5 سالشه و چون از سنین پایین براش کتاب زیاد خوندم الان بهترین سرگرمی براش کتابه راستش برای اعصاب خودمون هم که شده باید کتاب زیاد بخریم چون مگه کتاب کودکانه چند خطه .... روزی چند بار می شه کتاب تکراری خوند؟؟؟!!!!!!!!!!!!
http://biyataberavim.persianblog.ir/
وبلاگ بیا تا برویم رو دیدین همیشه فکر می کنم این خانم چقدر باید درامد داشته باشه تازه سر کار هم نمیرن چون همیشه مسافرتن ....البته قصد بدی ندارم و براش ارزوی موفقیت می کنم اما خوب زندگی جالبی داره
2810