2777
2789
عنوان

چگونه پولتان را خرج می کنید؟

5379 بازدید | 58 پست
خانمها ما خیلی تو زمینه خرج کردن مشکل داریم حدودا ماهی دو و نیم میلیون در امد داریم اما همه اش خرج خورد و خوراک میشه شما چقدر خرج خونتون میشه ...شوهرم میگه خرج خونه با زنه و تو باید مدیریت کنی با اینکه من هم سر کار هستم شما نظرتون چیه و چجوری و چقدر خرج میکنید؟

باورتون نمیشه نه مسافرت انچنانی میریم نه قسط زیاد میدیم 500 در ماه نه خونه داریم یه پراید سواریم موندم بقیه چطور با 500 - 600 زندگی می کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا راست میگی؟برنامه زندگیتو بده تا راهنماییت کنیم..............
چه مواد خوراکی میگیری؟
چقدر دورریز دارید؟
چقدر کادو میدین در ماه؟
برای خرید اسباب بازی و لباس چطور عمل میکنی؟
چندبار بیرون غذا میخورین؟
یک صبحدم ز گلستان گذشته ای
شبنم هنوز بر رخ گل آب میزند
برای ما دو تومان دیگه نمیشه ... من از اول ازدواجمون هر خرج ریزی هم که کردم تو برنامه حسابداری برای خونه زدم ... همین چند روز پیش خرج های سال قبلو دیدم مخم سوت کشید!!
خدایا فقط تو رو دارم ،کمک کن نی نی هام سالم دنیا بیان
اگه من اختیار رو بدم دست شوهرم که خرجمون از ماهی دو تومن هم میزنه بالا ، منتها خونه و ماشین خریدم و با حقوق خودم قسط میدم که مجبور بشه درست خرج کنه .کلی از خرجهای اضافی رو زدم ، رستوران نمیریم شاید سالی دو بار .سالی دو بار هم یه مسافرت کوچولو میریم .لباس هم تا لازم نداشته باشم نمیخرم.
وندا جون منم همین مشکلو دارم من یک ماه شاید 500 خرجمون بشه ولی یک ماه شاید 2 تومان! تازه ما شهرستانیم ... خونه و ماشینم که داریم! اگه 800 تومان خوبه پس من غصه نخورم!
خدایا فقط تو رو دارم ،کمک کن نی نی هام سالم دنیا بیان
خیلی زیاده ما با دو تا بچه یکی 10ساله و یکی 17ساله با ماهی حدود 800تومن قسط فکرکنم خرج خوراکمون 500میشه ولی مطمئن نیستم چون ازاین ماه میخوام خوذم خرج خونه رو مدیریت کنم و ببیمنم میتونم پس انداز کنم
می دونید چیه به نظر من هر چی درآمد آدم بالاتر میره بیشتر خرج میکنه . مثلا اگه آدم 500 تومن درآمد داشته باشی از خیر خرید خیلی چیزها میگذره و ضروریات رو می خره ولی وقتی 1500 در امد داشته باشه خیلی چیزهارو که ضروری نیست میخره و فکر میکنه ضروری بوده . به نظر من باید یه مبلغ فیکسی رو بذارین تو خونه برای خرج خونه و فکر کنین که دیگه پولی غیر این ندارین و خودتونو مجبور به پس انداز کنین
2810