2777
2789

سلام وقت بخیر  روز ۲۷ دورم یا همان پریودی تست زدم مثبت شد عصرش ازمایش دادم منفی شد و بتا ۰.۸ بود

بعدش روز ۳۰ پریودی در دو زمان مختلف  دوتا تست زدم بازم مثبت شد این دفعه پر رنگ تر شدن

روز ۳۱ پریودی بازم   تست زدم مثبت شد این دفعه بازم پر رنگ تر شد

روز ۳۲ بازم تست زدم این  دفعه هم رنگ نقطه ی c شد تقریبا

اینم بگم پریودیم  قبل از اقدام ۲۸ روزه بود بعد اقدام  ۳۰ روزه

بعد امروز برام روز ۳۵ پریودی هست

الانم ازمایشگامممممممم دوباره از دادم بنظرتون مثبت یا منفیه؟؟؟

خدا از راه میرسد💖

بی بی چکات پررنگتر شدن دیگه شک نداره ک بارداری 

مبارکه از همین الان 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی پر رنگ شدن  ولی چرا  ازمایش قبل موعدم منفی شد

اونو زود دادی 

شاید آزمایشگاه خطا داده عددو اشتباه چاپ کرده 

اینو میگیری خیالت راحت میشه 

کاش جای دیگه میرفتی آزمایش 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
جای دیگه رفتم

خب پس دیگه خیالت راحت 

منو خبر کن گرفتی 

سلام گلم اره مثبت شد  از تو ونینی چخبر

ای جاااان 🥺😍وای مبارکه عزیزم ان شالله بسلامتی بغلش بگیری نی نی منم دوهفته دیگه میاد دعاکن برام خیلی استرس دارم

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱
سلام گلم اره مثبت شد  از تو ونینی چخبر

مبارکتون باشه ان شاالله دوره بارداری خیلی خوبی داشته باشید و حس شیرین مادرشدنو تجربه کنین

خداجونم حافظ خونوادم باش   شروع دوباره رژیم، امیدوارم ادامه دار باشه.24آبان ماه74    ..هدف اولیه۷۰ دوم ۶۵

ای جاااان 🥺😍وای مبارکه عزیزم ان شالله بسلامتی بغلش بگیری نی نی منم دوهفته دیگه میاد دعاکن برام خیل ...

وای من ۲ ماه مونده هی میگم نکنه زایمان زود رس داشته باشم از همین الان استرس دارم خخ