2777
2789
بلفی از اسپرم همسرم عالی بود میگم خواست خداست دست ما آدمها نیس تقدیرمون هرچی باشه همون میشه
ربِّ لا تَذرْنی فَرْداً و انتَ خیرُ الوارِثینَ واجْعَلْ لی مِن لدُنک وَلیّاً یرثُنی فی حیوتی و یستغفِرلی بعدَ وفاتی و اجعلهُ سویّاً و لا تجعَل للشیطانِ فیه نصیباً اللهم اِنّی استغفرُکَ و اتوبُ الیکَ انّک انتَ التّوابُ الرّحیم
بلفى اسپرم شوهرمن ضعیف بود ولى دوتا باردارى اولم پسر بود ....به نظرمنم خواست خدا اوله
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حالتودرک میکنم منم مس توهروزتابیک میزدم دراوج ناامیدی رفتم دکترکفت هیجی فولیکول نداری ختم جهل روزه سوره حشربرداشتم ورفتم زیارت امام رضا
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
باورکن فقط بکوخدا تامیتونی دعاکن من توهمه ختمهای سایت شرکت کردم جندتا ختم برداشتم کلی ازخداخاستم تاجوابم داد
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
سلااااااام بچه ها جون ببخشید من دیروز لپ تاپم خاموش شد نتونستم بیام
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
بچه هااااااااااااااااا جوووووووووووون هیشکی نیییییییییست ؟
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار

منم مشکل شمارو داشتم به نظر من دکترخیییییلی مهمه من دکترای زیاد رفتم نتیجه ندادپیش به دکتررفتم تودوجلسه رفتن پیشش هم درمان شدن هم الان بردارم عزیزم غصه نخورانخورایشالله شماهم مشکلت حل میشه راستی دکترم سیما سیدغفوری تو بیمارستان چمران الانم زیر نظرخودشم

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊

منم مشکل شمارو داشتم به نظر من دکترخیییییلی مهمه من دکترای زیاد رفتم نتیجه ندادپیش به دکتررفتم تودوجلسه رفتن پیشش هم درمان شدن هم الان باردا رم عزیزم غصه نخورانخورایشالله شماهم مشکلت حل میشه راستی دکترم سیما سیدغفوری تو بیمارستان چمران الانم زیر نظرخودشم

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊

سلام دوستان منم تخمدان پلی کیستیک دارم چند ماهیه فهمیدم ۲۱ سالمه و فعلا قصد بارداری ندارم تا دوسال دیگ اقدام کنم نمیدونم کار درستیه یا نه ولی واقعا شرایطشو ندارم ک اقدام کنم .خیلی نا امیدم نمیتونم زیاد منتظر بمونم بعد اقدام .کسی میدونه برا تخمدان پلی کیستیک ای وی اف لازمه یا ن؟

2810