2777
2789
فر فر انشالله خدا بهت ی نى نى سالم میده بهت
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا از روز 5 پری روزی سه تا ماه قبلش گونال پن زدم و عکس گرفته بودم که نشد ناامید بودم که با 15 تا لتروزول باردار بشم
ربِّ لا تَذرْنی فَرْداً و انتَ خیرُ الوارِثینَ واجْعَلْ لی مِن لدُنک وَلیّاً یرثُنی فی حیوتی و یستغفِرلی بعدَ وفاتی و اجعلهُ سویّاً و لا تجعَل للشیطانِ فیه نصیباً اللهم اِنّی استغفرُکَ و اتوبُ الیکَ انّک انتَ التّوابُ الرّحیم
بچه ها باورتون نمشه ...مادرشوهرم رفته مشهد الان زنگ زد گوشى,رو مرفت به طرف حرم ..گفت با امام رضا صحبت کن ..براتون دعا کردم انشالله به خواسته دلتون برسین ....
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.
فر فر با این داروهایی که ما می‌خوریم احتمال چند قلویی زیاده من اولش دوتا ساک حاملگی داشتم
ربِّ لا تَذرْنی فَرْداً و انتَ خیرُ الوارِثینَ واجْعَلْ لی مِن لدُنک وَلیّاً یرثُنی فی حیوتی و یستغفِرلی بعدَ وفاتی و اجعلهُ سویّاً و لا تجعَل للشیطانِ فیه نصیباً اللهم اِنّی استغفرُکَ و اتوبُ الیکَ انّک انتَ التّوابُ الرّحیم
هر چیزی زمان داره خدا همه چیز رو تو وقت تعیین شده بهمون میده من سه بار لکه بینی داشتم نگران میشدم ولی ته دلم میگفتم آگه خدا بخواد میمونه نخواد هم هیچ کاری از دست ما بر نمیاد
نی نی من دختره
منم پارسال کیسه آبم پاره شد تو هفته 24بچمو از دست دادم ....خیى سخت بهم گذشت خیلى
2810