Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
This is a new life🫀🎶 . ... من اونیام که از زندگیش میشه سریال درام ساخت.سنم زیادنیست ولی تجربههای بد و خوبم اندازهی یه پیزرنه کهنه ساله😅تااینجای زندگی و بعد از افسردگی حاد و رسیدن به خوشبختی و حس خوبِ ساختگی و هزاران چیزدیگه فهمیدم همهچیو به شوخی بگیر و فقط ردشو.رد شو! خب؟ چه خوب چه بد فقط رد شو از همچی! این یکی از راهای دور زدنِ زندگیه🤫اگه تااینجا بیومو خوندی ینی به حرفام نیازداشتی.قوی باش همین رفیق💜
یکی از شهرستانای خراسان رضوی معمولا بقیه شهرستاناشم همینه
من خودم شمال زندگی میکردم اونجام نزدیک هزارو خوردی دوعه ولی اینجا نمیدونم چقدر ارزونه حتی چهارصدو پنجاه اینام هست بعضی جاها