2777
2789
عنوان

بازی با کودکان یک تا دوسال

98 بازدید | 7 پست

سلام دوستای گلم بنظرتون برای تقویت هوش کدک چه نوع بازی هوشی میتونم باهاش کار کنم بچم یک سالونیمشه ایا تو این سن با کتاب کار کردن باهاش مناسبه یا هنوز زودع بچه خسته میشه؟بازی تقویت هوش اگه میشناسید بهم معرفی کنید بعد اینکه صدای حیوانات رنگ ها و شعر و اینجور چیز هارو اصولا از چند سالگی به بعد باید یادشون بدیم

منم لایک کنید

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برای بچم مکعب هوش گرفتم. هم مهره و میله داره هم جایگزاری اشکال هم پازل کوچیک ۳ قطعه. کلا بازی های چند منظوره بگیرید و کوچولو کوچولو شروع کنید باهاش اولش فقط نگاه میکنه و بازی بازی میکنه کم کم میفهمه باید چطوری حل کنه. بهترین سایت فروشگاه اسباب بازی هم هویو هست. چون تست هوش میگیرن برای بچه و بعد متناسب با هوش هایی که ضعیف تر هست اسباب بازی معرفی می کنند. من از هویو هر سه ماه برنامه بازی و اسباب بازی میگیرم واسه بچه ام.

منم بچم ۱۸ ماهشه براش کتاب میخونم عکساشو نشون میدم خوشش میاد

قبلا دوست نداشت سریع کتابو میبست اما الان خوب شده

برج حلقه دوست داره کلی بازی مبکنه

جاگذاری اشکال هم خوبه اما تایمش کوتاهه زود حوصلشو سر میبره

جدیدا بلز میدم دستش میزنه کمی

مدادرنگی و کاغذ میدم خط خطی میکنه

عاااااشق ااااااااب بازیه

دالی بازی و هم زمان دنبال بازی با باباشو خیلی دوست داره

فعلا اینا تو ذهنم بود

مهره و میله دوست داره؟ من میخواستم بخرم شک داشتم

بچه من که خیلی دوست داره. کلا بازی مهره و میله برای تقویت عضلات دستشون هم خوبه رنگا رو هم می تونید باهاشون تمرین کنید.

من این مدل رو گرفتم قیمتش هم مناسب بود. مهره هاش هم بزرگه و خیلی ریز نیست که بچه نتونه بگیره