2777
2789

بری دوچرخع فروشی خودشون معرفی میکنن

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
بری دوچرخع فروشی خودشون معرفی میکنن

حق

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق

🤍🦋

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

یک نکته بهت بگم.  دقت کن. 

دزد دوچرخه زیاد شده. آنقدر زیاد که تعدادشان از تعداد حیوانات کره زمین بیشتره! 

دوچرخه ما را دزد برد. توی آپارتمان طبقه هفتم قفل زده بودیم. 

کلانتری رفتیم. دزد را گرفتن. وقتی رفتیم کلانتری دیدم 12 نفر شاکی داشت. شلوغ. 

هیچ فایده نداشت. انداختنش زندان. بعد از یک مدت آزاد شد. 

دوچرخه میخری قبلش روبروش دوربین نصب کن. 

این قفل های دوچرخه اصلا فایده نداره. راحت میبرن. 

زنجیر بزرگ بخرید.  زنجیر بزرگ بخرین و قفل کتابی بزرگ بخرید. ولی باز هم میدزدن. 

ببین من یک پام کلانتری بود. یک پام دادگاه. 

قاضی گفت این دزده وضعش از من و تو هم بهتره. الان داره توی  اوین منطقه خوش آب و هوا نهار وشامش را میخوره مفتی! 

از اولم زیاد بود  باید انباری اپارتمان بزاری یا خونه ویلایی داشته باشی

انباری را می‌زنند. 

کیسه های برنج یکی را بردن. 

جهاز دختر همسایه توی انباری بود بردن 

گرانی شده. دزد زیاد شده. 

انباری را می‌زنند.  کیسه های برنج یکی را بردن.  جهاز دختر همسایه توی انباری بود بردن&nbs ...

مگه از همسایه ها باشه 

خوب دوربین چک کنن 

ما که نمیزارن احدی وارد بشهکل پارکینگ دوربین اسانسور دوربین  و کارتی کسی جز واحدا نمیتونه ایتفاده کنه

مگه از همسایه ها باشه  خوب دوربین چک کنن  ما که نمیزارن احدی وارد بشهکل پارکینگ دوربین ا ...

تهران  هستیم. مجتمع 40 واحدی. همسایه ها نبردن. سرایدار دزد را گرفت.  زنگ زدن نگهبانی اون هم اومد. 

پلیس دزد را گرفت. یک بچه 17 ساله 12 تا دوچرخه را دزدیده بود. من رفتم کلانتری دیدمش. بی پدر و مادر را. 

همه را فروخته بود. خورده بود.