2777
2789
دخترمن 19ماهشه خودم بهش چیزمان روزی4وعده چیزبهش میده میوه وشیرپاستوریزه وماست اصلانمیخوره ولی براش پنیروبیسکوییت وخامه وموزوبادوتاقاشق شیرقاطی میکنم یه روزدرمیون پاتلویزیون صبحانه میدم ازتخم مرغ خیلی بدش میادولی پاتلویزیون بالیموترش بهش میدم ولی تاچندبارعق نزنه نمیخوره وواقعادرموندم چیکارکنم همه مدلیشم امتحان کردم ولی ویارداره بهش عصراهم شیربرنج یاسمنو یا موزومغز بهش میدم
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی هیچی دیگه تواین فاصله نمیدن یعنی به فاصله 4ساعت مثلا10صبح صبحانه میدم میرهتا2بعدازظهرناهارمیدم حتی یه تخمه هم بهش نمیدم خیلی نگرانم دخترم لبنیات نمیخوره
پسر من 20 ماهشه. صبحانه فقط شیر پاستوریزه میخوره که با عسل یا شیره انگور قاطی میکنم. تخم مرغ آبپز دوست داره معمولا میان وعده یکروز در میون میدم.میوه نمیخوره.آبمیوه میدم. عاشق ماسته که توش چهارمغز میریزم.ناهار و شامم غذای خودمون
برای حل شدن دو مشکلم صلوات میفرستی 🙏
ناهاروشام براش میپزم مثلاماهیچه وسیبزمینی وهی پلوسبزی مورد سوپ گوشت قلقلی همه اینارودووعده میپزم براظهروشبش
18ماهگیوزن12وقد83 خداروشکرخیلی خوب بوده تاحالا درضمن دخترمن شیرخودمودوبارتوشبانه روزمیخوره که اونم جنبه بازی داره چون اصلا شیرندارموخودشم علاقه به شیرنداره