2777
2789
عنوان

کارمند بانک

229 بازدید | 14 پست

بنظرتون حقوق کارمند بانک توشعبه کوچیک تو یه شهرستان کوچیک چنده؟و اینکه چقد جای پیشرفت داره این شغل

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقوقش معمولیه  ولی پاداش و اضافه کار و وامای بدون درصد خوب میدن بهشون بانکیا معمولا زندگی خوب ...

خواستگار خواهرشوهرمه با مدرک دیپلم آبدارچیه بانکه حدودا ۷سال سابقه داره و گفته میخام ارتقا بگیرم بشینم پشت باجه آیاچنین چیزی میشه؟

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
وای بانک عالیه بچسب ول هم نکن

عزیزم من متاهلم و بچه دارم خواستگار خواهرشوهرمه بالا شرایطشو گفتم اگه مطلعید بی زحمت بگید درست گفتن ایشون یا نه

خواستگار خواهرشوهرمه با مدرک دیپلم آبدارچیه بانکه حدودا ۷سال سابقه داره و گفته میخام ارتقا بگیرم بشی ...

اول باید بفهمید رسمیه یا شرکتی....اگه رسمیه ارتقا پیدا میکنه اگه شرکتیه نه همون ابدارچی میمونه

خواستگار خواهرشوهرمه با مدرک دیپلم آبدارچیه بانکه حدودا ۷سال سابقه داره و گفته میخام ارتقا بگیرم بشی ...

عزیزم قبلا بله میشد الان نه مگر اینکه پارتی داشته باشه 

لا تَخَف و لا تَحزَن انّا مُنَجَّوکَ :نترس و غمگین نباش ما تو را نجات خواهیم داد❤️

نمیدونم والا

یکی از اقوام ما نگهبان بود

الان شده جز حراستای اصلی بانک

حقوق خوبیم میگیره همیشه بریز بپاش داره

میتونید بیشتر تحقیق کنید

اول باید بفهمید رسمیه یا شرکتی....اگه رسمیه ارتقا پیدا میکنه اگه شرکتیه نه همون ابدارچی میمونه

میگن شرکتیا قراره رسمی بشن و اینکه مدرک ایشون دیپلمه.من خودم کارشناسی حسابداری دارم و دیدم کارمندبانک شدن چه شرایط سخت و ازمون سختی دارن

میگن شرکتیا قراره رسمی بشن و اینکه مدرک ایشون دیپلمه.من خودم کارشناسی حسابداری دارم و دیدم کارمندبان ...

عزیزم بانکای دولتی رسمی میشن

خصوصیا نمیشن

انصار تو نت بزنید ببینید خصوصیه یا دولتی

میگن شرکتیا قراره رسمی بشن و اینکه مدرک ایشون دیپلمه.من خودم کارشناسی حسابداری دارم و دیدم کارمندبان ...

عزیزم امکان نداره رسمی شه مگر پارتی داشته باشه

لا تَخَف و لا تَحزَن انّا مُنَجَّوکَ :نترس و غمگین نباش ما تو را نجات خواهیم داد❤️
شرکتیه و دیپلم فک نکنم بتونه ارتقا پیدا کنه....دیگه هیچ اداره ای دیپلم رسمی نمیکنه

حدودا دریافتیش خبر ندارید؟خودش میگه ۱۰میگیره ولی خب یکم باعقل جور درنمیاد همسرمن کارمنددولته لیسانس با یه بچه ده میگیره.خواهرشوهرم دخترخوبیه و یه بار شکست خورده نمیخاد بی گدار به آب بزنه