2777
2789
عنوان

ازتون خیلیییبییی بدم میاد واقعا بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 186 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی ماکه کف دستمونو بو نکردیم مارکه 

منم گفتم ارزش نداره ولی وقتی گفی مارکه قانع شدم 

بااین صراحت توهین کردن زشته واقعا😒

*◄থৣ   یکعـבـב متاهل عاشق هسـבم                                     من باعشق פּ בوستے ازـבواج کرـבم                اگـہ حس کرـבے میتونم کمکت کنم خوشحال میشم בوست خوبم  💖থৣ►

خودت نظر سنجی خواستی ولی اگه از یه چیزی خوشت میاد هیج وقت تو نی نی سایت نپرس چون بدجور پشیمونت میکنن 

همین دیشب یکی عکس عروس گذاشته بود گفت خوشگله همه حور و پریها ریختن تو تاپیک گفتن کجاش خوشگله دماغش اینطوریه ، لبش اینطوریه،  چشش اینطوریه در حالی که واقعا خوشگل بود 

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

خب نظرات مختلفه

یکی خوشش میاد یکی نه

و اینکه شما خودت قدرت انتخاب داری و میتونی اول با همسرت مشورت کنی بعد بپوشیش

اصلأ لخت برو به ما چه؟

یعنی هر کی میخواست بگه بپوش درحالیکه همسرت نمی‌خواست بپوشی باز میپوشیدی؟

هر چیزی رو اینجا تاپیک نزنید

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
🤷🏻‍♀️ خب پس تاپیک نزنین وقتی قراره ناراحت بشین عزیزم

خوب بنظرت بهتر نیست شما ها ادم و ناراحت نکنید و رفتارتون و درس کنید؟

نه من ناراحت بشم نه شما مرتکب گناه بشی 

شما منظورم تو نیستی . شاید اصلا تو خوب باشی من کلی برای همه گفتم