2777
2789
عنوان

همش گوشی دستشه ول نمیکنه 😡🤬

200 بازدید | 13 پست

چیکار کنم من با این بچه . همش گوشی دستشه ، بهش میگم به جای این کارا بشین یخورده کارتون ببین اصلا انگار نه انگار 😡

براش هی پول میدم اسباب بازی میخرم ، بجای اینکه استفاده کنه ازشون ، هی گوشی منو برمیداره میشینه توی اپلیکیشن ویدزی کارتون می بینه . معتادش شده دیگه 😠

چیکارش کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالشه؟پسر منم همینه خیلی رواعصابمه

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

چندسالشه

من پسرم ۴ سالشه روش کنترل دارم

خودمم گوشی دست نمیگیرم که اونم ببینه

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

از منم همینجور من گوشیت میزارم تا شارژ تموم سه خاموش بشه 

یه نصف روز نمی‌زنم شارژ 

کم کم داره از سرش میپفته

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

بازی فکری بگیر باهاش بازی کن 

🍋 ellen_.art@ لطفا از پیجم حمایت کنید مرسیییی🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@ آموزش گوگولیجات 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

تنها درمانش اینه تو خونه زیاد باهاش بازی کنین. برین پارک برین پیاده روی برین خونه اقوام با بچه ها سرگرم بشه. یا کارتون بگیرین روی تلویزیون پلی کنین بهتره. بعدشم گوشیتونو رمز بزنین و بگین به مقدار نیم ساعت فقط میتونه استفاده کنه در روز. 

و اینکه این فقط مشکل شما نیست و همسرتونم باید کمکتون کنه یعنی وقت بذاره براش که تنهایی خسته کننده نشه براتون.

عزت دست خداست... .