2777
2789
عنوان

مگه نی نی سایت محفل خانم ها نیست چرا اقایون میان

| مشاهده متن کامل بحث + 1774 بازدید | 77 پست
خب سایتی که موضوع اصلیش بچه داری بارداریه ویا صحبتها ودرد دل های خانوما برای یه اقای جوون چه جذابیتی داره یا به عبارتی چه ارتباطی داره (باورکن نه دعوادارم نه مسخره می کنم حضور اقایون جوان که اغلب مجرد هم هستن برام سواله)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها تو رو خدا همه رو تهمت نزنین مردن......من ترسی ندارم هر مدرکی ارایه بدم چه به اقای زاهد چه به کاربرا ....ولی توقع هر نوع برخوردی ندارم
از مرگ نمی ترسم .....فقط نگرانم که در شلوغی آن دنیا مادر و پدرم را پیدا نکنم .....
با عرض سلام اول ما تاریخ عضویتمون از همه شما بالاتره بعد ما کاربریمون هک شد نمیتونیم با اون بیایم سوم از این کاربری 3 نفر استفاده میکنن 2 زن یک مرد کسی هم نمیتایپه فقط میخونه من خودم شبها میام و صبح اقاها بحث هم سره تایپیدنه اقایونه نه امدنهشون موفق باشید
صدها کودک شبها گرسنه در این کره خاکی میخوابند پس شکست عشقی تو خیلی بیهوده است
مهسا مامی هر موقع یاد گرفتید درست صحبت کنید منو مورد خطاب قرار بدید ظاهرا از سطح فرهنگ و سواد پایینیم برخوردارید , صحبتی باهاتون ندارم ! خانوم آنجل اینکه چه جذابیتی داره مختص این سایت نیست , هر جا که اعضا زیاد باشن امکان برخورد زن و مرد وجود داره لزوما همه دنبال مسائل بارداری و این چیزا نیستن خیلیا دنبال تبلیغ و خرید و فروش این چیزا هستن ! خیلیا هم ممکن دنبال برقراری ارتباط با جنس مخالفشون باشن اینو انکار نمیکنم اما در مورد هر کسی طبق رفتارش باید قضاوت کرد اگه این برخوردهای تند و بی منطق نباشه این مردایی که با اسم زن میان قطعا جرات میکنن با اسم مرد بیان ! یعنی افراد کوته نظر دارن با رفتارشون کاری میکنن که یک مرد بترسه بگه من مردم که اینجام ! چون ممکن یه عده بهش حمله کنن و بهش توهین کنن ! رفتار اشتباه باعث میشه این قبیل رفتارها بوجود بیاد ! اکثرا هم مردای متاهل هستند که دنبال خانوم های دیگه هستن ! پس مشکل از افرادیه که این همه ادعا دارن و برای بقیه خط و نشون میکشن اما نمیتونن شوهرشونو جم کنن ! بهشونم که بگی ناراحت میشن !
زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستیت بیشتر از تنهاییت باشه (▰◕‿◕▰)
ستاره دوتاداریم اینجاقاطی نکنین دوستان.به نظرمنم خیلییییی میخرست تویه تاپیک بارداریوبچه داریو درددلای زنونه این مردامیان.خاک توسرخاله زنکشون.عقده ایای مریض.
پسرنازوقشنگم توهفته ی بیست هستش.خدایاهزاران بارشکرت.به همین ماه عزیزقسمت میدم که همه منتظرانینی داربشن.الهی آمییییین.
با عرض سلام اول ما تاریخ عضویتمون از همه شما بالاتره بعد ما کاربریمون هک شد نمیتونیم با اون بیایم سوم از این کاربری 3 نفر استفاده میکنن 2 زن یک مرد کسی هم نمیتایپه فقط میخونه من خودم شبها میام و صبح اقاها بحث هم سره تایپیدنه اقایونه نه امدنهشون موفق باشید ................ علیک سلام.چند تا سوال واسه من پیش اومد: 1. چرا باید 3 نفر از یه کاربری استفاده کنن؟؟ 2. هدفتون از مطالعه این سایت چیه؟؟ 3. 2 تا زن و یه مرد یا 2 تا مرد و یه زن؟؟؟ خوشحال میشم جواب بدید
ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
قبلن خیلی بهتربودمردنبود الان خیلی بدشده متاسفانه.مردای خاله زنکوبی حیا،مردای زن نماو....
پسرنازوقشنگم توهفته ی بیست هستش.خدایاهزاران بارشکرت.به همین ماه عزیزقسمت میدم که همه منتظرانینی داربشن.الهی آمییییین.
2810