2777
2789
عنوان

مگه نی نی سایت محفل خانم ها نیست چرا اقایون میان

| مشاهده متن کامل بحث + 1774 بازدید | 77 پست
واقعا این سایت نیاز به یک رسیدگی اساسی داره واقعا اینا جز مزاحمت هیچ معنایی نداره .....اقای زاهد تو رو خدا رسیدگی کنید
از مرگ نمی ترسم .....فقط نگرانم که در شلوغی آن دنیا مادر و پدرم را پیدا نکنم .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گل یخ(توت فرنگی سابق) پست ها : 299 عضویت:1393/12/27 1394/1/6 - 10:10 عصرگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال ایمیل دکتر جان به نظر من نباید میزد ورود اقایان ممنوع چون اینطوری اون مرد مریضی که میخواد با خانم ها هم صحبت شه حتما وارد اون تاپیک میشه عزیزم همین اقا قبلا میومد توی دورهمی بعد که میگفتیم چرا میای میگفت ننوشته ورود اقایون ممنوع حالا که نوشتم فکر میکنی علت اومدنش چی بوده؟معلومه که میخواد شر به پاکنه
******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
خانوم آنجل دوستان من نوک دماغشونو نمیبینن که عضویت تو یک سایت اینترنتی رو عیب و ننگ بدونن اگه کسی ازم بپرسه که عضو هستم یا نه میگم هستم ! ------- مهسا مامی جسارت نباشه اما به نظرم فکر شما مریض که اضافه کردن به لیست دوستان رو تو ذهنتون درخواست دوستی میدونید ! تو پروفایل من شاید بیست یا سی نفر جزء لیست دوستان باشن که حتی اسمشونم نمیدونم این به معنای درخواست دوست شدن نیست !
زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستیت بیشتر از تنهاییت باشه (▰◕‿◕▰)
کیانا جون عزیزم من خیلی وقت شده عضوم ستاره چند تا هست تو سایت....خیلی از بچه ها منو میشناسن ....دوست داشتی خصوصی بیا شماره تماس بدم ...دوس ندارم اینطوری مورد قضاوت قرار بگیرم
از مرگ نمی ترسم .....فقط نگرانم که در شلوغی آن دنیا مادر و پدرم را پیدا نکنم .....
کیانا عزیزم من دروغی ندارم ....تاریخ عضویتم هم زودتر از شماست ...با کسی هم سر دعوا ندارم ....خیلی از بچه ها منو میشناسن ...مشکل از اسممه ...
من با شما چه صنمی دارم آقای متمدن و روشنفکر که کاربریم به لیست دوستان اضافه کردید ؟؟فکر نمی کنم حتی ما تو یک تاپیک با هم بحثی داشته باشیم که هم عقیده بودیم(خدا رو شکر) که باعث بشه بنده رو اضافه کنید به لیست دوستاتون . یعنی شما نمیدونید که وقتی شما فردی به لیست دوستان اضافه میکنید ، همون درخواست دوستی برای طرف مقابل فرستاده میشه که باید تایید بشه ؟؟؟ در ضمن کلمه بیمار مناسب و شایسته شخص شماست که اول انکار می کنید و بعد توجیه .
2810