2777
2789
خواهرم میگه بهش گفته بود ببرنش محل خودش. یه خاله توی جمع گفت شاید یه روز بیای و کسی خونه نباشه در و ...

بچه یه تیکه از قلب مادره حتی مادری که دیگه قلبش نمیتپه

این حال اشفته شما رو مادرت متوجه میشه و روحش اروم نمیگیره قطعا قسمتش و صلاحتون همون جایی بوده که دفن شدن دیگه بهش فکر نکنید اروم باشید تا روح مادرتون شاد بشه به جای این فکرها براش صلوات بفرس فاتحه بخون یه پولی هرچند کم کمک کن به فقیر رد مظالم مادرت بشه

براش ختم قران شروع کن هم دل خودت اروم میشه هم روح مادرت🌸🌸🌸🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدا رحمتش کنه فاتحه خوندم براشون 😔 مگه عمل نکرده بود پس چرا فوت کردن ؟

ریه هاش درگیر. شد ... طولانیه 

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
بچه یه تیکه از قلب مادره حتی مادری که دیگه قلبش نمیتپه این حال اشفته شما رو مادرت متوجه میشه و روحش ...

ممنونم از حرفایی قشنگت...خیلی احتیاج دارم😭😭

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
مهم نیس عزیزم کجا دفن شده  انقدر غصه این موضوع رو نخور

حرفای خونواده دلم رو عذاب میده. هر چی میگم من مخالف نبودم میگن باید اعلام میکردی .... نمیشد توی روی بابام در بیام اخه

خواهش میکنم عزیزم🌹هیچ وقت به کاری که تموم شده دیگه فکر نکنید قطعا خیر و مصلحتی توش بوده برام دعا ک ...

امیدوارم حس آرامش و اطمینان همیشه در وجودتون باشه و به اطرافتان منعکس کنید و مایه آسایش خود و همه باشید. امیدوارم همه مراحل زندگیتان هموار و پر سعادت باشد

امیدوارم حس آرامش و اطمینان همیشه در وجودتون باشه و به اطرافتان منعکس کنید و مایه آسایش خود و همه با ...

مرسی از دعای قشنگت عزیزم انشالله روح مادرت قرین آرامش باشه و از این به بعد فقط تو زندگیتون شادی بیاد و خدا براتون اتفاق های عالی رقم بزنه🌷🌷🌷

از حرف دیروز دامادمون عذاب وجدان اومد سراغم. در حالی که مطمئنم پدرم راضی نمیشد هرگز و اگه به حرفاش گ ...

هر چی بزرگترتون میگه 

اجازه دخالت و حرف و حدیث ندید به دیگران تو این اوضاع که همتون حال روحی خوبی ندارید

ایشاا... روح مادرتون تو ارامش باشه و شاد باشه