2777
2789

تسلیت میگم خدارحمتشون کنه 

السلام علیک یا فاطمة الزهرا؛ دعا کنید امسال ازدواج کنم و با همسرم بریم کربلا پابوس آقا امام حسین و خوشبختیمون رو از آقا بگیریم لطفا یه صلوات یا هر دعایی میتونید واسه این نیتم بخونید هدیه به اربابم آقا حسین :)))  |هر موقع خواستید بگید واستون سوره کوثر بخونم‌|

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمتشون کنه صلوات فرستادم.

تا آخر عمر نمیشه فراموش کرد😭😭

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

خاله و دایی گفتن توی روستای خودش دفن بشه

اما پدرم راضی نشد. برادر و خواهرم هر چی گفتن قبول نکرد

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....

عزیزدلم😔

.‌‌‌.‌‌‌‌‌‌..‌خیلی سخته خدا ب دل بیقرارت ارامش بده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خاله و دایی گفتن توی روستای خودش دفن بشه اما پدرم راضی نشد. برادر و خواهرم هر چی گفتن قبول نکرد

خدارحمتش کنه منم مامان جوونمو ۹ ماهه از دست دادم روز به روز دلتنگیم بیشتر میشه 

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»

شب قبل خاکسپاری همه جمع بودن خونه پدریم. پدرم توی خلوت بهمون گفت اگه دوست دارین ببرین محل خودش ولی من شرکت نمیکنم و .... بداخلاقی.... داداشم که بزرگتر از ماست هم حریفش نشد. ما هم برای حفظ آبرو پشت پدرمون موندیم

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....

خواهرم میگه بهش گفته بود ببرنش محل خودش.

یه خاله توی جمع گفت شاید یه روز بیای و کسی خونه نباشه در و باز کنه. من گفتم ما خودمون کلید داریم....

دامادمون دیروز بهم گفت تو چرا تو جمع گفتی ما خونه پدرمون خودمون کلید داریم میایم و میریم. اگه شما رضایت میدادین دایی اینا میبردن محل خودشون.

عذاب وجدان دارم

خدا بهت صبر بده دوستم🖤سوره صبر و بخون ذکر بگو اروم میشه قلبت چرا فوت شدن؟

عمل باز قلب و ...

مهم نیس عزیزم کجا دفن شده  انقدر غصه این موضوع رو نخور

از حرف دیروز دامادمون عذاب وجدان اومد سراغم. در حالی که مطمئنم پدرم راضی نمیشد هرگز و اگه به حرفاش گوش نمی دادیم دعوا میشد

2810