2777
2789
عنوان

معرفی کتابهای خوبی که خوندیم

11595 بازدید | 51 پست
سلام مامانای گل
میشه هر کس هر کتاب خوبی که خونده رو اینجا معرفی کنه تا بقیه هم استفاده کنن.هر موضوعی رمان ، تربیتی ، پزشکی، علمی، تاریخی و ....
مخصوصا که داریم به نمایشگاه کتاب هم نزدیک میشیم و اینطوری شاید راحت تر بتونیم خرید کنیم.
فقط لطفا به جز اسم کتاب یه خلاصه ای از مطالب کتاب ( فهرست موضوعات) یا خلاصه داستان و ... روتوی دو سه خط بنویسید تا راحتتر بشه با کتاب آشنا شد.
رمان کوری از ژوزه ساراموگای
مردم یه کشورند که به کوری مبتلا میشن اونم نه کوری که سیاهی میبینی بلکه کوری شبیه رنگ شیری
به غیر از یه نفر همه مردم کشور مبتلا میشن
و نویسنده به خوبی تونسته اوضاع اونها رو تو اون موقعیت توصیف کنه .مخصوصا گروه اولی که بهش مبتلا شدند و اونها رو واس قرنطینه تو یه جا زندانی کردند
بگیر بخون .مطمئنم خوشت میاد . اما خیلی جاهاش هم ممکنه بالا بیاری
انگار تو یه واقعیت گیر افتاده باشی
معرف {مامان پویا جون }

http://atlastehran.com/forums/index.php
کتاب زایمان بدون درد که خیلی بهم کمک کرد که راحت زایمان کنم و کتاب تغذیه و تربیت کودک دکتر اسپاک که خیلی بهم کمک کرد تا نی نی رو راحت بزرگ کنم

روسَری اَذیَتِت می کنه...!!؟؟
دِلِت می خواد وَقتی قَدَم می زَنی باد توی موهات بِپیچه...!؟!

وَقتی کَـفـتَر رو کَله ات ریــــــــــــــــــــــــــد می فهمی حِجاب ,
مَصونیت است نه مَحدودیت..... :-)))
حــالا قانع شُدید یا نَع ؟!؟!؟!؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه به رمان تاریخی علاقه دارین ژوزف بالسامو و غرش طوفان که 10 جلدیه رو بخونید حتما!!! تاریخ انقلاب فرانسه و لویی چهاردهم و پانزدهمه
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی می کنی .. نترس تو برنده ای ..آخه خدا همیشه دوتا دستش برای تو پُره
http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=189406&PostID=8176335#8176335

این تاپیکو یکی از بچه ها گذاشته بود قبلا چندتا کتاب معرفی کردن
و امروز.. روزی دیگر است.. سرشار از رمز و رازهای مخصوص خود.. کسی چه میداند..شاید امروز همان روزی باشد که منتظرش بودی!
لانیا خیلی کتاب خوبی گفتی من تئاترش رو دیدم عالیه

کتاب سه تفنگ دار هم خیلی قشنگه مال الکساندر دوماست البته اگه سری ترجمه های ذبیح الله منصوری رو پیدا کنید که بدون سانسوره

والا من خیلی کتاب می خونم . از همون بچگی کتابهای بزرگتر از سنم رو می خوندم .واس همین میگم رمان کوری بهترینه .
خیلی هم جایزه برده
معرف {مامان پویا جون }

بامداد خمار: فتانه حاج سید جوادی ( پروین) / نشر البرز / 448 صفحه / چاپ اول تابستان 1374

داستان مربوط به دختری از یه خانواده اصیل و با فرهنگ و ثروتمنده که عاشق شاگرد نجار محله میشه و برای ازدواج با اون با خانواده اش درگیر میشه و .... . این داستان مربوط به دوران رضاخان میشه و واقعا آموزنده است. مخصوصا برای کسانی که قصد ازدواج دارن واقعا مفیده البته از اون قصه هاست که جذابیت داستان توی 100 صفحه اول کمتره ولی هی که می گذره جذابتر میشه مطمئن باشید اگه کتابو تا آخر بخونید پشیمون نمیشه
این کتاب تا سال 1390 ، 49 بار تجدید چاپ شده
من کتاب دا رو دارم چند صفحه اولشو خوندم ترسیدم دیگه گذاشتمش کنار. عشق دوم هم قشنگه!! پر هم قشنگه خیلی وقت پیش خوندم و.
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی می کنی .. نترس تو برنده ای ..آخه خدا همیشه دوتا دستش برای تو پُره
الیزابت جان این کتاب سلطان که گفتی همون کتاب سلطانه هست . یا نه؟
همونی که راجب دختر روسی که به عنوان جاریه پادشاه ترکیه سلطان سلیمان میارنش و اون خودش رو با دوز و کلک زن سلطان میکنه؟
میشه یکم توضیح بدی
معرف {مامان پویا جون }

2810