2777
2789
عنوان

کیا چاپگر hpدارن؟؟یه سوال دارم...

61 بازدید | 9 پست
خانوما پرینتر من اچ پی هستش و هر وقت چیزیو بخوام چاپ کنم بعدش یه گزارش چاپ میکنه مینویسه فلان فایل تو این ساعت پرینت گرفته شده چیکار کنم غیرفعال بشه؟؟؟
آنقدر خوب که با هر مقدار بار سنگین گناه ، اگر پشیمان شویم و توبه کنیم باز هم مهربانانه ما را می بخشد و آنقدر بخشنده است که باز فرصت جبران را در اختیارمان می گذارد آری خدای خوبی داریم خدایی که مشتاقانه ما را می نگرد با چنین خدای بخشنده و مهربانی ؛ ناامیدی از درگاهش معنایی ندارد
کسی نمیدونه؟؟؟
آنقدر خوب که با هر مقدار بار سنگین گناه ، اگر پشیمان شویم و توبه کنیم باز هم مهربانانه ما را می بخشد و آنقدر بخشنده است که باز فرصت جبران را در اختیارمان می گذارد آری خدای خوبی داریم خدایی که مشتاقانه ما را می نگرد با چنین خدای بخشنده و مهربانی ؛ ناامیدی از درگاهش معنایی ندارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای گل جان نمیشه کاریش کرد؟؟؟ میشه بگی چطوری تعدادشو کم کنم؟؟
من اچ پی دارم هیچ وقت اینطوری نبوده البته مدلش جدید نیست بنظر من حتما توی تنظیماتش جایی وجودداره که بتونی عوضش کنی روی آیکون چاپگرت توی device & printersکلیک راست کن و برو توی تنظیمات قسمتهای مختلفش شاید بتونی اون گزیته رو پیدا کنی
0 =2-1

ه کنترل پنل ویندوز بروید، در بخش Devices and Printers بر روی پرینتر خود کلیک راست کنید. سپس گزینه Printing Preferences را انتخاب کنید، اگر نمی‌توانید هیچ گزینه‌ای برای فعال کردن/غیر فعال کردن جدا شدن صفحات با نام Separator Pages مشاهده کنید پس با کلیک راست بر روی پرینتر گزینه Properties را انتخاب کنید. برای مثال در پرینتر‌های HP شما با دو بار کلیک بر روی پرینتر و دو بار کلیک بر روی Customize می‌توانید به بخش تنظیمات پیشرفته Advanced بروید. در این بخش باید دکمه اختصاصی Separator Page را ببینید و در نهایت شروع به تنظیم آن کنید.
0 =2-1

نمیتونی غیرفعالش کنی جز تنظیمات دستگاهه میتونی تعداد گزارشاشو کم کنی

منم یه چاپگر دارم میشه کمکم کنید؟ انگار میخ منگنه به کاغذ بوده رفته توش حالا چاپ نمیکنه 🥺

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
منم یه چاپگر دارم میشه کمکم کنید؟ انگار میخ منگنه به کاغذ بوده رفته توش حالا چاپ نمیکنه 🥺

درامش پاره شده احتمالا

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
درامش پاره شده احتمالا

من باید چیکار کنم الان؟ شما می‌دونی هزینش چقدره میشه؟ 🥺

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)