2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من امروز دخترم رو بردم واکسن اش رو زدن .صبح بهش استامینوفن ندادم الان هم درمانگاهرکفت اگه تب کرد بهش،بدم.بچه ها ثمین یه سانت قدش کوتاهه و ۵۰۰ گرم وزن اش کمه
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
گفتن تغذیه کمکی بچه رو برسونم به روزی دو الی سه وعده غذایی.اگه هم خواستم ببرمش ازمایش خون بده ببینم کم خون هست یا نه ۱۵ روز دیگه هم ببرمش وزن گیری مجدد ثمین الان ۶/۹۰۰ وزنشه که باید ۷/۵۰۰ الی ۶۰۰ باشه .
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
راستی از درمانگاه برای استفاده از شیر پاستوریزه تو غذاهای کمکی بچه سوال کردم گفتن تو غذا استفاده بشه موردی نداره و حساسیت نمیده شیر محلیرهم اگه خوب جوشونده بشه و چربی گرفته بشه موردی نداره من قبلا غذاهای با شیر رو بهش نمیدادم
من برم یکم به ناهارم برسم واسه ثمین هم تا خوابیده حریره بزارم تا نیم ساعت دیگه دوباره میام فعلا بای
سلام بچه ها . منم پسرم سه چار بار بیدار میشه واسه شیر . صبا هم‌تا ۱۰-۱۱ خوابیم . البته بینش بیداره . مثلا ۸ تا ۹:۳۰ .. منم به پسرم‌آد الحاوی میدم . دوس داره خوبم‌میخورش
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
بچه ها من به پسرم دو هفته حریره بادوم‌دادم . درس نمیخوره . چکار کنم. ؟ الانم‌ دو سه روزه بهش نمیدم . گفتم بذارم ۶ ماهش تموم شه
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
سلام مرمرجان . منم پسرم خوب نمیخوره ولی کم وبیش بهش میدم میگن اولش اینطوریه بد میخوره تا عادت کنه حالا فرقی نداره شیش ماهش پرشده باشه یا نه. بنظر من تو که شروع کردی دیگه قطعش نمیکردی کمکی رو . یه هفته دیگه شیششون هم پره دیگه
 دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
سلام مجدد .بچه ها دختر من شبا ساعت ۱۲ تا ۷ صبح میخوابه سه چهار باری هم واسه شیر خوردن بیدار میشه ساعت ۷الی۷:۳۰ هم بیدار بعد یساعت که خسته میشه ساعت ۹ دوباره یساعتی میخوابه برنامه خوابه دختر من این مدلیه