2777
2789
ای جاااااانم گلبرگ جون حالا غلت میزنه پسری من غلت میزنه بعد دستش میمونه زیرش یکی باید دستشو دربیاره
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زهرا واسه هر بچه ای فرق میکنه واسه هر دو بچه من فقطریکم تب مبکردن و پاشون تو محل پوشک میسوخت کلا اروم بودن اما بعضی بچه ها خیلی اذیت میشن و چن روز تب دارن و نق میزنن
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
پسر من سه چار ماهگی غلت میزدا . ولی الان‌نه . خیلی تمبله..هرچی هلش میدم آخرش باز میفته به کمر
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
شما چه ساعتایی میاید بگید منم همون موقع ها بیام
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
خدا کنه واسه من اذیت نکنه
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
آره مرمر انگار بچه ها فراموشی دارن
بچه ها کاش تو تل گرام با هم میحرفیدیم . راحت تر بود
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
وای گلبرگ جون نگو از دست خوردن که من عاااااصیم نه تنها دست خودش دست من دست باباش کلا هررررچی جلوش باشه برمیداره میخوره
نی نیه من ٨/٢٠٠ بود این ماه