2777
2789
عنوان

کسی هست که شوهرش اصلا صداشو براش بلند نکرده باشه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 63 پست
عزیزم زودجوش وعصبیه؟

آره

مواد لازم برای داشتن خوشبختی توووووو به مقدار بی انداره❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💜💜💜💜💜💜💜💜💙💙💙💙💙💙💙🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍💖💖💖💖💖💖💖💝💝💝💝💝💝💝💕💕💕💕💕💕💕💕💕💞💞💞💞💞💞💞💞💓💓💓💓💓💓💗💗💗💗💗💗💗💗❣❣❣❣❣❣❣❣لطفا واسه خوشبختیم دعا کنیدخدا خیرتون بده🙊🙊🙊🙊💌💌
میشه از ویژگی هاش بگید و رفتار هایی ک با هم دارین؟

با والدین و اقوام و دوستان محترم هستند

توی رانندگی عصبی نمیشن

اینا چیزایی بود که توی دوستی دیدم

کسی که داد میزنه سر شما هم داد خواهد زد 

به روابط نامزدتون با بقیه نگاه کنید

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه زندگی مهیج و پر هیجانی 😂😂😂

😐مثلا امروزدلم درد میکرد بخاطر پری😂

😐گفت گریه نکن قوی باش😐😐😑

😐جوگیرشد ی کشیده زد تو گوشم 😐😐😐منم زدمش .. اون دوتا زد .. منم زدم .. خلاصه دعوا شدت گرفت زدیم همو پاره کردیم😑😂😂😂😂

😂جفتمون کاراته کاریم😐

من‌نمیتونم قانعت کنم چون تونمیخوای قانع بشی عزیزم😉
میشه از ویژگی های آدم بالغ بگید  اختلاف سنی دارین؟

آره ۱۴ سال

صبوره

میپرسه ازم حتی اگه اخم ریز ببینه

نظر میپرسه

حمایت گره

ب اندازه نیاز علاقه نشون میده

پدر خوبیه برای بچه ها

ب وقتش (تقریبا همیشه)شوخ و شاده

زحمتکشه برای زندگیمون

و خداوند توبه کنندگان را دوست دارد  
رمز نداره با ادم سالم و عاقل ازدواج کردم

دقیقا میخواستم بگم چرا دنبال رمز موفقیت هستن!مرد عصبی وزود جوش بشدت نفس گیره به چشم دیدم زن وبچش اعتمادبه نفس ندارن نمیتونن یه کارساده رپ خوب مدیریت کنن چون از بس باخشم وجنجال روبه روشدن.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
  بع منم یاد بده چیمار کردی

من که هیچ کاری نکردم بعضی مواقع هم عصبانی میشم یکم تند میشم اما بنده خدا همسرم هیچوقت نه صداشو بالا می‌بره نه بلده قهر کنه 

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
سلام.مردا وقتی عصبی میشن صداشون بلند میکنن.اما تو نامزدی فک نکنم کسی صداشو بلند کنه.

میدونم عزیزم ولی خب چه فرقی میکنه وقتی عصبی میشه نمی فهمه نمیدونم چی بگم که اینکارو نکنه

مواد لازم برای داشتن خوشبختی توووووو به مقدار بی انداره❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💜💜💜💜💜💜💜💜💙💙💙💙💙💙💙🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍💖💖💖💖💖💖💖💝💝💝💝💝💝💝💕💕💕💕💕💕💕💕💕💞💞💞💞💞💞💞💞💓💓💓💓💓💓💗💗💗💗💗💗💗💗❣❣❣❣❣❣❣❣لطفا واسه خوشبختیم دعا کنیدخدا خیرتون بده🙊🙊🙊🙊💌💌
خب میشه چند تا از رفتارتون رو بگید به منم کمک کنید؟

عزیزم هر موقع ناراحتی پیش بیاد، در موردش حرف میزنیم و حلش میکنیم، هر دو اهل گفتمانیم. خانواده خودمون نسبت به همه برامون ارجحیت داره. هردو مسئولیت پذیریم. اهل جیغ و داد و فحاشی نیستیم. برای حریم شخصی هم ارزش قایلیم، 

آره

کنترل خشم خیلی مهمه...نامزدی هم برا شناخت هست...مردعصبی خیلی سخته کناراومدن باهاش....من خودم همیشه میگفتم من آدم ازصفرشروع کردن نیستم اول زندگی‌...یعنی نیومدم که تغییربدم شریک زندگیم رو هیچوقت به امیدتغییروارد یه رابطه نشو چون پنجاه پنجاه هست احتمالش وآدم نمیتونه زندگیشو برحسب احتمال شروع کنه....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
میدونم عزیزم ولی خب چه فرقی میکنه وقتی عصبی میشه نمی فهمه نمیدونم چی بگم که اینکارو نکنه

چیزی نگو 

سریع از اتاق یا خونه برو بیرون

چیزی گفت بگو عزیزم الان داد میزنی بعدا پشیمون میشی من دوست ندارم  ببینم معذرت میخوای و شخصیتت کوچیک میشه برای همین میرم بیرون که نشنوم

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

😐مثلا امروزدلم درد میکرد بخاطر پری😂 😐گفت گریه نکن قوی باش😐😐😑 😐جوگیرشد ی کشیده زد تو گوشم 😐 ...

وااا دلم خواست 🤗

چقد خوبه لوس نیستی یهو بگی چرا زدی قهر کنی تو هم یکی میزنی 🤣🤣🤣

وااا دلم خواست 🤗 چقد خوبه لوس نیستی یهو بگی چرا زدی قهر کنی تو هم یکی میزنی 🤣🤣🤣

😐ب اندازه ای ک‌کتک بخورم کتک میزنم ولی خببب گاهی نمیتونم واقعا هرچی باشه اون قوی تره میشینم قهر میکنم😂تا یکم بترسه😐

من‌نمیتونم قانعت کنم چون تونمیخوای قانع بشی عزیزم😉

[QUOTE=239728559]چیزی نگو  سریع از اتاق یا خونه برو بیرون چیزی گفت بگو عزیزم الان داد میزنی بعدا پشیمون میشی م ...[/QUOT             باشه ممنون

2810