2777
2789
عنوان

چقدربده ادم سوژه بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 55 پست
خوبه طرز برخورد ائمه اطهار ع رو الگو قرار بدیم: خطیب بغدادی از محدثین قرن پنجم اهل سنت داستان جالبی را در مورد امام کاظم علیه السلام نقل می کند: مردی از فرزندان عمر بن خطاب در مدینه ، امام موسی بن جعفر را بسیار اذیت کرده و به جد ایشان علی علیه السلام دشنام می داد. اطرافیان امام کاظم علیه السلام به ایشان گفتند: اجازه بدهید این مرد را بکشیم. امام کاظم علیه السلام با شدت بسیار آن ها را از این کار نهی کردند. امام از کار و احوال این شخص ( که از نسل عمر بود ) پرسید و سوار الاغی شد و به مزرعه آن مرد رفت. به محض اینکه با الاغ وارد مزرعه شد ، آن شخص عمری ( فرزند عمر ) فریادی زد و گفت: پایت را روی زمین من نگذار! امام با الاغ به سمت او رفت و نزدیکش شد و کنارش نشست و کمی با او شوخی کرد و او را خنداند. سپس فرمود: من که پایم را در زمینت گذاشتم چقدر ضرر کردی؟ عمری گفت: صد دینار امام فرمود: امید داری چقدر به تو خسارت بدهم؟ عمری گفت: ۲۰۰ دینار امام علیه السلام ۳۰۰ دینار به او داد. عمری ( که از این کار و رفتار کریمانه خجالت زده بود ) بلند شد و سر امام را بوسید و رفت. امام علیه السلام به مسجد رفتند و اتفاقا دیدند شخص عمری نیز آنجاست. عمری تا چشمش به امام افتاد بلند شد و آیه ی معروف قرآن را خواند: « خداوند داناتر از بقیه است و می داند رسالتش را در کجا قرار دهد » اطرافیان امام از این حرکت سخت شگفت زده شدند و دور عمری را گرفته و قضیه را پرسیدند. او هم داستان را بازگو کرد. « قال جدی یحیى بن الحسن وذکر لی غیر واحد من أصحابنا أن رجلاً من ولد عمر بن الخطاب کان بالمدینه یؤذیه ویشتم علیا قال وکان قد قال له بعض حاشیته دعنا نقتله فنهاهم عن ذلک أشد النهی وزجرهم أشد الزجر وسأل عن العمری فکر له أنه یزدرع بناحیه من نواحی المدینه فرکب إلیه فی مزرعته فوجده فیها فدخل المزرعه بحماره فصاح به العمری لا تطأ زرعنا فوطئه بالحمار حتى وصل إلیه فنزل فجلس عنده وضاحکه وقال له کم غرمت فی زرعک هذا قال له مائه دینار قال فکم ترجو أن یصیب قال أنا لا أعلم الغیب قال إنما قلت لک کم ترجو أن یجیئک فیه قال أرجو أن یجیئنی مائتا دینار قال فأعطاه ثلاثمائه دینار وقال هذا زرعک على حاله قال فقام العمری فقبل رأسه وانصرف قال فراح إلى المسجد فوجد العمری جالسا فلما نظر إلیه قال الله أعلم حیث یجعل رسالته قال فوثب أصحابه فقالوا له ما قصتک قد کنت تقول خلاف هذا قال فخاصمهم وشاتمهم قال وجعل یدعو لأبی الحسن موسى کلما دخل وخرج قال فقال أبو الحسن موسى لحاشیته الذین أرادوا قتل العمری أیما کان خیر ما أردتم أو ما أردت أن أصلح أمره بهذا المقدار. » ( تاریخ البغداد ، حرف المیم ، ذکر من اسمه موسی ، موسی بن جعفر بن محمد … ) تذکر: واژه ی « عُـمَـری » را خطیب بغدادی به کار برده و در متن بالا می توانید مشاهده کنید. ببخشیدطولانی نوشتم
☁☔⛅
عزیزم ما صبح تا شب گوشمون از امر به معروف و نهی از منکر پر شده تو تلویزیون .رادیو.بیابورد تبلیغاتی،روزنامه،گشت ارشاد،پلیس،بسیج،...... دیگه حاله همه از اینهمه اجبار داره به هم میخوره همع شعور دارن واسه خودشون تصمیم بگیرن اگه من فکر میکنم سگ از خیلی از ادمها تمیز تره اینقدر نیاین بگین اسلام و دین چی گفته هممون میدونیم دین چی گفته به خدا خسته کردید مردم و

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار گل یاس توهین به همه ی قشراست از جمله مذهبیونه منم با دوستان موافقم که ایشون قصد تخریب وجهه مذهبیونو داره وگرنه خودش میدونه هزار تا چیز غیر مذهبی میشه از توی حرفش در اورد اصلا از توی حرفش نه! از شمای حرف زدنش هم میشه دراورد من جایی ندیدم بگن مجازی اینجور امر به معروف کنی تیجه ی این اشتباه کاریا میشه بعضی از دوستان که از امر به معروف و نهی از منکر که یه واجب مقدس و احیا کنندست زده میشن من واقعا ناراحت شدم از دستش من خودم از از مخالفان نگهداری حیوانات غیر ماکیانم اما حرفای این خانم اتیش میزنه ادمو خونه شهیدا با کار شما پایمال میشه