2777
2789
عنوان

چقدربده ادم سوژه بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 55 پست
گل یاس فقط یه چیزو بدون : توی کامنت هات اینجور به نظر میومد که به یه سری چیزا اعتقاد داری ، اگر واقعا اعتقاد داری: بدون که دقیقا به همون اعتقادات ضربه بدی وارد کردی آ از خدا می خوام که به هممون عقل بده خصوصا به کسایی که مدعی دین و مذهبند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی دیگه با زهرا کاری نداشته باش تو کل این سایت از همه مدعیان مذهبی بودن بهتر و با ادب و باشخصیت تره
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
مگه من گفتم شما من رو به خودت نسبت دادی؟ انگار توی خواندن هم دقیق نیستی.. گفتم حرف هات باعث شد قشر مذهبی زیر سوال بره و وقتی انلاین شدی توی تاپیک.. عذر خواهی یه دفعه تاپیک رو ترکوندی وسط حرفی که ازت پرسیدیم. هر کس هم جای من بود متوجه میشد شما قصد هدفتون ترویج اسلام نیست هر جا رو نشه جلوش گرفت اینجا رو میشه برای ترویج اسلام دوباره با همین کاربری یا یک کاربری دیگه بیایدو حرف نا مربوط بنزید بازم سوژه میشید.. پس احترام رو رعایت کنید
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
سارا پست ها : 13006عضویت:1392/10/8 1393/11/8 - 9:56 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] از آنانی که به هیچ، پایبند نیستند، می ترسم از آنانی که خدا را به چالش می کشند، می ترسم اینها برای هیچ کس و هیچ چیز ارزشی قائل نیستند! فریب ظاهر روشنفکرشان را نخورید کسانی که تنها خود را و عقل خود را قبول دارند... شما را در نهایت، هیچ می پندارند! اینان به عشق نیز خیانت میکنند! چرا که خدایی ندارند عزیزم شما سعی کن یه کم عفت کلام و در یک محیط عمومی رعایت کنی...نمیخواد حرفای فیلسوفانه بزنی (با کمال عذرخواهی از جمع که مجبور به کپی متن زیر هستم حتی از کپی کردنش هم شرم دارم...) سارا پست ها : 13006عضویت:1392/10/8 1393/11/10 - 12:26 صبح [لینک مستقیم] جا دولیه عزیزم دول و الی اخر............
تاپیک برای مادران و پدران فرهیخته ای که تربیت و سلامت روانی کودکانشون از هرچیزی براشون مهم تره. http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1034897&PageNumber=1. تاپیکی متعلق به هم جنسهای خودم تا بهتر بشناسیم خودمون رو،،،متنها و مقالاتی زیبا ،،،شاید قدمی باشد بس کوچک برای حمایت از زنان سرزمینم که بی مهریهای زیادی در حقشون شده و میشه ،،، ورود برای عموم آزاد است از هر جنس و قومیت و ملیت و مذهبی http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1053927&PageNumber=1
چه ربطی به مذهب و دین داره؟اصلا از کجا معلوم این گل یاس مذهبی باشه؟ بعدشم دوستان بنظرمن خوب نیست معیلرما برای سنجش دین افراد باشه معیارمون باید حق باشه این ادم حرف ناحق زد که حتی مذهبیا از جمله من ناراحت شدم... وافعا کی میتونه زجرکشیدن یه سگ رو ببینه و ناراحت نشه؟؟؟!!! من هدف این خانوم از این برخوردا و صحبتا رو نمیفهمم بنظرم کاملا قضیه شون مشکوکه!!! اگرم مشکوک نباشه با عرض معذرت ایشون ازنظر روانی یکم تعادل ندارن...
اثر انگشت ما از قلب هایی که لمسشان کردیم پاک نمی شود(چارلز بوکوفسکی)
کاربر گل یاس خوب صحبت کردن واقعا نعمته. شما با لحن بسیار بدی سخن میگی. درسته اینجا مجازیه ولی کاربرها انسانهای واقعی هستن. بدتر از سوژه شدن اینه که باعث بشیم مردم از دین کینه به دل بگیرن. از کجا معلوم که افرادی که ما خیال میکنیم کافر هستن عاقبت بخیر نشن و ما که فعلا نمازخون و... هستیم عاقبت کافر نشیم؟ حس میکنم شما هنوز جوان هستی و کم تجربه. زندگی فراز و نشیب بسیار داره. خداوند رب و مربی انسانهاست. ما رو تربیت میکنه . این ماجرا تجربه ای باشد برای شما که با انسانها رحیمانه تر رفتار کنی.
☁☔⛅
در مورد بحث نگهداری سگ: درسته که سگ نجسه و نباید تو مکانهای کوچک و بسته در مجاورت انسانها نگهداری بشه و بجز مسایل بهداشتی تاثیرات منفی در روح انسان میزاره که پس از ورود به برزخ این اثرات معلوم میشه و تو دنیا خیلی ملموس نیست ولی کلا محبت به حیوانات خیلی ارزش داره و میتونه سرنوشت اخروی ما رو تغییر بده. مثال: روزی رسول خدا، حضرت محمد بن عبدالله _ صلی الله علیه و اله و سلم _ در میان جمعی فرمود: «در زمان های قدیم زنی از بیابانی می گذشت. تشنگی بر او غالب شد. در آن نزدیکی، چاه آبی بود. آن زن میان چاه رفت و خود را سیراب کرد و بیرون آمد. کمی راه رفته بود. سگی را دید که از تشنگی، خاک های نمناک را می خورد. خود، به خود گفت: چنانکه تشنگی بر من غلبه کرده بود، بر این حیوان هم غلبه کرده است که خاک های نمناک را می خورد. دومرتبه به طرف چاه برگشت و میان چاه رفت. دهانش را پر از آب کرد و با دست هایش دیواره ی چاه را گرفت. بالا آمد و آن آب را از دهانش به دهان سگ آن سگ ریخت و چندین بار این کار را تکرار نمود تا آن حیوان را سیراب کرد! خداوند به خاطر این کار زن، گناهان او را بخشید!» اطرافیان عرض کردند: (یا رسول الله!) «آیا‏ آب دادن به حیوانات هم اجر و پاداش دارد؟» آن حضرت فرمود: «لکل کبد حراء اجر؛ هر جگر سوخته و تشنه ای (را سیراب کردن) اجر و مزدی (در پیشگاه خداوند _ تبارک و تعالی ‏_ ) دارد.» نسخه ی خطی کتاب «گنجینه ی لؤلؤ‏ و مرجان» نگاشته ی حضرت استاد اسدالله داستانی بنیسی‏ (قدس سره)
☁☔⛅
2810