2777
2789
عنوان

چقدربده ادم سوژه بشه

2319 بازدید | 55 پست
حرفامواینجا میزارم چون میدونم فعلا بحثم داغه همه میخونن من یه انسان بودم مثل شما مثل شماهایی که هر روز اینجا غیر مستقیم دل میشکنین حرف بد زدم عذر خواهی کردم ولی توهم دشمن حالتونو بد کرده من دیگه اینجا نمیام تو همین دو روز خیلی چیزا فهمیدم به اون خانمم ایمیل زدم به کسه دیگه ای اسلاممتوهین نکرد...بعد این تاپیکم میرم نمیترکونمش به قولت باشه یادگاری فقط بدونین خانم زهرا هیچ دشمنی پشتش نبوده به منم ربطی نداره کی منو به شما نسبت داده....
عزیزم قبول کن حرفات درست نبود من اونجا کاربر خاموش بودم....کاش احترام گذاشتن تو فضای مجازی رو هم یاد بگیریم.....
از مرگ نمی ترسم .....فقط نگرانم که در شلوغی آن دنیا مادر و پدرم را پیدا نکنم .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از آنانی که به هیچ، پایبند نیستند، می ترسم از آنانی که خدا را به چالش می کشند، می ترسم اینها برای هیچ کس و هیچ چیز ارزشی قائل نیستند! فریب ظاهر روشنفکرشان را نخورید کسانی که تنها خود را و عقل خود را قبول دارند... شما را در نهایت، هیچ می پندارند! اینان به عشق نیز خیانت میکنند! چرا که خدایی ندارند
!53v45 (رمز گاوصندوقمه) ادرس بدم ؟
قضیه چیه؟!
Far over the misty mountains cold (در آن سوی کوهستان مه آلود و سرد) ..... To dungeons deep and caverns old (به سوی دخمه های عمیق و غار های کهن رهسپاریم) ..... We must away ere break of day (ما باید پیش از دمیدن صبح دست بکار شویم ) ..... To find our long forgotten gold (تا ارزش های بزرگ و فراموش شده ی خود را پیدا کنیم.)
گل یاس من ایمیلتو همین الان دیدم تو اینکه حرف هایی که بم زدی بی نهایت زشت و زننده بود شکی نیست ولی من خودم میدونم چیزاییکه بهم نسبت دادی نیستم مشکلت اینجاست بهت یاد ندادن چه جوری حتی اعتراض کنی.من نمیزارم چیزی تویه دلم کینه شه همون شب بیخیالت شدم قطعا دخترمم مثل خودمه دینی گردنت نیست از جانب من و بچم ولی به یه شرط از امروز به بعد اولین سگی که دیدیش تو چشماش نگاه کن و بگو حلالم کن
هیچی این خانم از اون موقعی که عضو شده دوره افتاده تو تاپیک ها همه رو با یه لحن خییییییلییییی منحصر به فردی امر به معروف نهی از منکر میکنه حتی از توهین کردن و تهمت زدن به یه بجه به دنیا اومده هم نمیگذره
خب جنابعالی حرفهایی زدی که سوژه بشی تو همون تاپیک معروف من وقتی پستهای شما رو خوندم چن تا حدس زدم یا حالت خوب نبوده دنبال دعوا بودی که خودتو تخلیه کنی یا واقعا یه مردی ودوس داری سربه سر خانومها بذاری وتفریح کنی چون اصلا عادی نبودن راستو غلطشو خودتون بهتر می دونید
سلام ببین گل یاس تو با حرفایی که باتندی زدی باعث شدی همه به دین و ...حس بد پیداکنن من نمازمو میخونم دوزمو میگیرم عاشق سگ وگربه هم هستم میدونم نجسه میدونم نباید موش روی لباسم بمونه ولی نمیگم اه اه ایش ایش حیوونا بدن!چون عاشقشونم ربطی ام به بی ایمانی نداره تو تاپیک دهه فجر با بعضی صحبتات باعث شدی مقدساتو باسیاست قاطی کنن و ... یه ادم مذهبی هیچوقت توهین نمیکنه و دل نمیشکنه
دخترم ,,زندگیم ,پرنسس من عاشقانه عاشقتم
تو عضو شدی که سوژه بشی . حرفایی که زدی رو یه بار دیگه مرور کن. من به جای پریسای تنم مور مور شد از اراجیف تو . همین تاپیک هم نمیزدی . تو باید اروم و آهسته یه جوری که کسی نفهمه دمت رو میزاشتی روی کولت و شبانه از نی نی سایت میرفتی .نه با دادار دودور !
i was a stranger in my own skin
2810