که روز دختر امسال مصادف بشه با تولد چهل سالگی خواهر من
و اولین تولدی که خودش نیست
امان از دل پدرم
همیشه به شوخی میگفتم اون دختر مورد علاقته
انقد که دوسش داشت
الان تولد دختر مورد علاقشه که 6 ماهه که زیر خاکه و هرگز چهل سالگیشو ندید
و روز دختره
♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️
♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگه نظرت با من متفاوته و دنبال اینی فقط با یکی دعوا کنی منو ریپلای نکن دوست عزیز من میام اینجا یکم از استرسام فاصله بگیرم نیاز ب یکی دیگه ندارم خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌😊اگه امضامو خوندی یه صلوات برای آرزوم بفرست رفیق♥دمت گرم
روحشون شاد ازوقتی کرونا اومده امار فوت زیاد شده جالبه مرگ خیلیا بخاطر کرونا نبود ولی اینکه تو این چند سال امار مرگو میر زیاد شده عجیبه تو این سایت خیلی دیدم. قبلا کمتر بود عجیبش اینه جوون میمیره . اخه جوون چرا باید زود بمیره؟ کرونا خیلی اتفاق عجیبی بود
روحشون شاد ازوقتی کرونا اومده امار فوت زیاد شده جالبه مرگ خیلیا بخاطر کرونا نبود ولی اینکه تو ...
بعد از کرونا مرگ خیلی عادی شد
زمان جنگم اینجور بود