2777
2789

من وسواس دارم اومدم خونه مامانم اینا واسه درمان . 

شوهرم خودش گفت برو .

بعد داشتیم حرف میزدیم از دهنش پرید گفت به مثلا ساناز گفتم الی وسواس داره و این حرفا . 

قبلا هم بهش گفته بود . 

خانومه هم گفته تا حالا ازش پرسیدی چه هدفی تو زندگیت داری . شوهرمم میگه گفتم این حرفا رو من صد بار بهش زدم . 

مثلا میخواست بگه من برای این که بهتر بشی خیلی کارا کردم .

اون لحظ من چیزی نگفتم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه چیزی بینشون بود عمرا به تو میگفت داری شکاکم میشیا

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾

اما نزار با همکارای خانومش حرف غیر کاری بزنه به نظرم خوب نیست

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾
یعنی حساسیت به خرج ندم .؟

من بودم تو چت هام یجوری به خانمه میرسوندم که شوهرم گفته بهم که بهش گفتی هدفت از زندگی چیه و ازش تشکر کن که برای تو وقت گذاشته با شوهرت حرف زده و بقیه ی حرفاتو خودت با اون خانم  دوستانه ادامه بده و نتیجشو برو به شوهرت بگو که منم باهاش حرف زدم اینارو گفت بهم نزار صمیمی بشن خطرناکه😁😁