2777
2789
عنوان

چشم چرانی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 36003 بازدید | 98 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر منم به درک که نگاه کنن منم اولا حواسم خیلی رو این چیزا بود اما بعدا دیدم حساسیتم بیخود بود و آخرش فقط خودمونو عذاب میدیم....اونا هم وقیحتر میشن به نظرم اگه واقعا قصد طلاق نداری حرفشو نزن که بعدا بشه یه جک...
✳✳✳✳✳✳ خدایا به تو توکل میکنم و دوستتت دارم.ببخش منو.بدون شک کمکم کردی و میکنی✳✳✳✳✳✳ مخاطب من،دوست من....برام دعا کن هر جور بلدی واسه عزیزات دعا کنی....خدا خیرشو به خودت و عزیزات بدهO:-)
چرا بعضیا خودشونو خدا میدونن والا خیلی عجیبه فقط تو این مملکته که کسی لباس راحت بپوشه همه زل میزنن بهش انگار میخوان بخورنش، اتفاقا کرد هرچی حیزتره واسه زنش سختگیرتره یعنی چی با رنگ ابرو تحریک میشن؟ واقعا تحریک میشن بعد اونوقت حتما هر روز یا روزی چند بار رابطه دارین؟؟ از این نظر میپرسم که با هر چیزی تحریک میشن
منتظر اتفاقات خوبم 
شاید عزیزم ولی ما چند نفرو تو فامیل شوهرم داریم دقیقا همینی هستن که گفتم رو زن خودشون حسساسسس ولی خودشون چشم چرون. در مورد حساسیت زیاد رو زنشونم همیشه حرفشون اینه که میگن ما جنس خودمونو خوب میشناسیم وقتی ما نگاه میکنیم به زنای مردم و لذت میبریم بقیه ام به زن ما نگاهم میکنن پس زن ما باید پوشیده باشه
به نظرم دیکه دوستم حساس شدی که به خواب شوهرتم فک میکنی...احتمالا همه خوابو میبینن ولی حتما اون چیزی که تو خواب میبینن وجود خارجی نداره که..
✳✳✳✳✳✳ خدایا به تو توکل میکنم و دوستتت دارم.ببخش منو.بدون شک کمکم کردی و میکنی✳✳✳✳✳✳ مخاطب من،دوست من....برام دعا کن هر جور بلدی واسه عزیزات دعا کنی....خدا خیرشو به خودت و عزیزات بدهO:-)
نسترن جون هیچ راهی نداری...چشاشو از کاسه درآر چقدم توجیه میکنه خودشو...آخه چشم چرونی که شاخ و دم نداره .چشم چرونی یعنی چشاتو از زتای مردم بر نداری آخه این چه کاریه
تا تو با منی زمانه با من است.....
2810