2777
2789
عنوان

چشم چرانی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 36003 بازدید | 98 پست
یه چیزی هم هست که منو تو دو راهی گذاشته. ما تو شهرستان زندگی میکنیم یعنی تقریبا همه همو میشناسیم. موقع تحقیق یکی پیدا نشد از شوهرم بد بگه. همه میگفتن چطوری اینو تو تله انداختی
خدایا میخوام مامان شم کمکم کن...
حالا خوابش ب ات مهم نباشه فقط سعی کن حالیش کنی اگه تو از دیوار مردم بالا بری مردمم حتما از دیوارت بالا میرن
✳✳✳✳✳✳ خدایا به تو توکل میکنم و دوستتت دارم.ببخش منو.بدون شک کمکم کردی و میکنی✳✳✳✳✳✳ مخاطب من،دوست من....برام دعا کن هر جور بلدی واسه عزیزات دعا کنی....خدا خیرشو به خودت و عزیزات بدهO:-)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه قرار نیست کل کل کنه یا در جوابش لخت تو خیابون را بره..قصدم بی حرمتی به همسر نسترن جون نیست ولی ادمهای هیز و چشم چرون بیمارن و این بیماری هم اکه درملن نشه هیچ وقت خود بخود خوب نمیشه و مطمئنا بدتر هم میشه واقعا باید جدی بگیره و از راه خودش وارد بشه نسترن جان خودت بهتر همسرتو میشناسی ماها توی زندگی تو نیستیم که قضاوت کنین و چون دلیل اصلیش رو هم نمیدونیم حای نمیشه راهنماییت کرد ولی اگه واقعا میدونی یه همچین قضیه ای هست واقعا دوستانه بهت میگم که سرسری نگیر عزیزم
تا تو با منی زمانه با من است.....
ای بابا تحقیق چیه ادما تو زندگی زناشویی خیلی فرق میکنن ـ ـ ـ چون رابطه کاملا فرق میکنه همسر منم همه تاییدش کردن ولی الان از بعضی اخلاقاش خیلی اذیت میشم چون زنشم ـ ـ ـ ینی اونا حق داشتن نمیدیدن این چیزا رو
جانان جان من منظورم از بی خیالش شو راه حل هایی هس که بعضیا دادن...فقط شاید یک مشاور بتونه کاری کنه ولی به تنهایی خیلی سخت و بعیده
✳✳✳✳✳✳ خدایا به تو توکل میکنم و دوستتت دارم.ببخش منو.بدون شک کمکم کردی و میکنی✳✳✳✳✳✳ مخاطب من،دوست من....برام دعا کن هر جور بلدی واسه عزیزات دعا کنی....خدا خیرشو به خودت و عزیزات بدهO:-)
اینجوری بخوایم فک کنیم که نابود میشیم همسر منم شغلش ازاده ــ ـ ـ ـکارای کامپیوتر و اینا داره ـ ـ ـ کنار دانشگاه ازاد ـ ـ ـنود درصد مشتریاش دانشجو هان ـ ـ ـ بخوا به این چیزا فک کنم که دیوونه میشم
2810