2777
2789
عنوان

چشم چرانی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 36003 بازدید | 98 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میفهمم اینا همش از سر دوس داشتنه ولی سعی کن اعتماد به نفس داشته باشی اینجوری به شوهرت این پیامو میدی که داری به اونا حسادت میکنی و قبول داری که اونا ازت بهترن...بی خیالش شو..رو شو وا نکن
✳✳✳✳✳✳ خدایا به تو توکل میکنم و دوستتت دارم.ببخش منو.بدون شک کمکم کردی و میکنی✳✳✳✳✳✳ مخاطب من،دوست من....برام دعا کن هر جور بلدی واسه عزیزات دعا کنی....خدا خیرشو به خودت و عزیزات بدهO:-)
در مورد خپابم بگم بیشتر به خاطر اینه مثلا آند وقت رابطه نداشته باشین به خاطر مقدار بالایی مه هورمون تو بدنشون ترشح میشه هر روز و تولید اسپرم میکنه بالاخره طی یه فرآیند باید تخلیه شه مث ادرار ...حالا ممکنه رویاهپ ببینن ولی رابطه زیاد باشه بعید میدونم
✳✳✳✳✳✳ خدایا به تو توکل میکنم و دوستتت دارم.ببخش منو.بدون شک کمکم کردی و میکنی✳✳✳✳✳✳ مخاطب من،دوست من....برام دعا کن هر جور بلدی واسه عزیزات دعا کنی....خدا خیرشو به خودت و عزیزات بدهO:-)
بارون بهاری جون ،عزیزم یعنی چی روشو وا نکن اخه اوم تا چقد میتونه تحمل کنه شوهرش کنار خودشه ولی چشم از زنای مردم برنمیداره خیلی وحشتناکه بخدا..نباید خیلی حساس بشه ولی نبایدم خودشو بزنه به بی خیالی..به هر حال باید این قضیه رو تا جایی که میشه حل و فصلش کنه اینجوری بخواد پیش بره نیکه خوب زنم میبینه براشم مهم نیست بزار منم هرکاری بدتر از این خواستم بکنم همیشه صبوری خانمها جواب نمیده
تا تو با منی زمانه با من است.....
عزیزم آخه اگه با این روش ها جواب میداد تا حالا درست شده بود بعدم الان اولشه انکار میکنه آخر خسته میشه میگه خوب کاری میکنم....این بنده خدا هم که نمیتونه تو خیابون لخت راه بره سر کل کل باهاش
ببین من خودم اکثر مواقع رو موضوعی حساسم راه های بدی رو انتخاب میکنم برای حرف زدن سعی کن خودتو کنترل کنی باهاش حرف بزنی داد و بیداد و عصبانیت اثر معکوس داره ـ ـ ـ ـشاید با ناراحتی لازم باشه حرف زد یا قهر کرد موقتی ولی ارامش توی حرف زدن خیلی مهمه ـ ـ ـ که واقعا کار سختیه
پس حتما حودشم تحریک میشه والکی میگه فقط کنجکاویه وقتی نظرش اینه که رنگ ابروهم تحریک میکنه
کسی هرگز نمیداند چه سازی میزند فردا، چه میدانی تو از امروز، چه میدانم من از فردا، همین یک لحظه را دریاب که فردا، قصه اش فرداست...
2810