2777
2789
عنوان

کلاس زبان خوب برام پسرم کجا رو پیشنهاد میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 48 پست
آخه این با این که کلاساش اسکای روم بود دوست نداشت ادامه بده حضوری فقط علاقه داشت  فکر نکنم با ...

نه فقط بنویسه و ترجمه کنه آهنگ خارجی ترجمه کنه و فیلم زیرنویس انگلیسی ببینه 

خوشا به حال دختر پانزده سال ای که درگیر شد شکسته شد تهمت خورد قلبش در میان چشمای دیگری دزدیده شد اما همچنان برای خودش باقی ماند ...
آره کلاس خوبه ولی باید به وضیعت مالی هم نگاه کرد کلاس زبان ها رو طول میدن که هر ترم شهریه بگیرن  ...

درسته شهریه ام گرونه

ولی خب هزینه روی زبان ارزش دارع واقعا یجور سرمایه گزاری برای اینده اون بچه اس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته شهریه ام گرونه  ولی خب هزینه روی زبان ارزش دارع واقعا یجور سرمایه گزاری برای اینده ...

آره دقیقا درست میگی 

خوشا به حال دختر پانزده سال ای که درگیر شد شکسته شد تهمت خورد قلبش در میان چشمای دیگری دزدیده شد اما همچنان برای خودش باقی ماند ...
ترمی ۴۵۰ از اولش بمرور گرونتر میشه 🤦‍♀️

تو کرج هم خیلی گرونه 

برای شروع اولیه کدوم آهنگ و برنامه کودکا خوبن؟

برونامه کودک چرته مال بچه هاست 

آهنگ های خارجی ها سلبریتی ها 

زمانیک من شروع کردم ١٩ هزار تومن پول اولین شهریه ام بود😅😅😅

شما زمان من بودی اول دهه ۷۰ احتمالا هستی اون موقع همین بود 

الان حتی یه کتاب رو به ۵ یا ۶ ترم تموم میکنن

۳ تا کتاب میدن ۳ تاش بعد از۵یا ۶ ترم تموم میشه 

اون موقع کتاب دو ترمی بود حتی ۶ سال پیش خواهرم میرفت یه کتاب با دو ترم تموم میشه

خوب بچه منم ۸ سالشه اولشه هنوز کلا ۳ ترم رفت که کتابشم نصف حتی نشد 😢

نمیتونی تو یوتیوب براش فیلم فعل اینا رو بزای ؟ 

اگه برنامه کودک پخش میشه تو تلوزیون بزار ببینه 

براش یه کتاب کلمات یک بار برای همیشه بخر 

کتاب ۵۰۴ لغت خوبه و برای گرامر 

Grammer English in USA فک کنم خوبه

برونامه کودک چرته مال بچه هاست  آهنگ های خارجی ها سلبریتی ها

عزیزم ولی خیلی پیشنهاد اهنگ اونم سلبریتی اوکی نیست 

فرض کنیم یکی بخاد فارسی یاد بگیره و ما بهش پیشنهاد بدیم اهنگارو گوش کنه ... 

رومدل سانگ داریم ی مدلش همین که شما گفتین ولی بیشتر جنبه سرگرمی دارن و ی مدل دیگش اموزشی 

ینی سانگایی که تو کتابشون هست

عزیزم ولی خیلی پیشنهاد اهنگ اونم سلبریتی اوکی نیست  فرض کنیم یکی بخاد فارسی یاد بگیره و ما بهش ...

آره برای بچه خوب نیست ترجمه بعضی آهنگ ها رو بخونه ولی خب مگه ترجمشون موثر نیست ؟