2777
2789
عنوان

کیا یدونه بچه دارن ک هی میگه خواهر برادر میخوام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 76 پست

بچه ی یکی از فامیلامون،این دفعه که مارو دید گفت من وقتی به مامانم میگم آبجی میخوام،میگه به بابات بگو.به بابام میگم میگه به مامانت بگو.مثل خربزه اینور اونورم میکنن.  میشه شما بهشون بگید برام آبجی بیارن ؟

موندم چی بگم

فقط گفتم دعا کن تا خدا بهتون بده.تو دلم گفتم دعا کن مامانت ناخواسته باردار بشه،وگرنه هیچوقت خواهر دار نمیشی  

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کلا به این فکر میکنم بچم به سمتی ببرم که فکر این نباشه باباش چی داره. از الان باباش میگه خونه بنا ...

شما درست فکر میکنی.از الان بخواد خونه به نامش کنه یا یه همچین کارهایی،فکر میکنم بچه یه مقدار تنبل میشه و احساس میکنه پشتش همه جوره پره و کمتر تلاش میکنه تو زندگی.یه مقدار مسوولیت رو دوشش باشه و احساس مسوولیت بکنه خیلی بهتره.

اطرافیان هم همش میگن یه دختر بیار،،دیگه ب پسر کوچیکم گفتم بابا رو راضی کنید بیارم،،ب باباش گفت اونم ...

ای جانم پسرای خوبی که هستن 😍خواهشا بچه ها رو به خاطر کاراشون خوب یا بد خطاب نکنیم بچه ها همیشه خوبن مبادا به خاطر یه کار بد بهشون بگیم بچه ی بد چون تاثیر عمیقی روی روح لطیفشون میذاره 🥺اونا در هر صورت خوبن فقط کارشون بده وقتی اینجوری بگیم برای اینکه کارشون با خودشون هماهنگ بشه تلاش میکنن که هر دو خوب باشه😍

خیلی دلم برای بچه هات ضعف رفت خدا برات حفظشون کنه پسر خواهر منم عاشق بچه های کوچیکتر از خودشه منم مجردم کوچیک که بود مثلا ۵ساله بهش میگفتم اگر قول بدین خوب از بچم مراقبت کنین براتون پسرخاله یا دختر خاله میارم اینم خیالبافی می‌کرد 🤭🤭می‌گفت ینی میذاری بهش غذا هم بدم؟؟😂میگفتم آره ولی غذا که بدی پوشکشو کثیف میکنه باید پوشکشم عوض کنی میکنی؟می‌گفت آآآره من بلدم انجام میدم میگفتم فقط یکم بو داره🤭می‌گفت اشکال نداره پس میتونم غذاشو بدم؟گفتم آره اصن همه غذاهاشو تو بده 🤣🤣🤣انقد خوشحال شده بود چشاش برق میزد 😆🥰

الان یاد اون افتادم پسرتو تعریف کردی

ایشالا ک شرایطش باشه😀

ان‌شالله😍😍😍

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ایشالا ک شرایطش باشه😀

البته شرایط خیلی پیچیده س

چون اگه دختر بشه، گفتم باید اینقدر بیاریم تا یه دختر دیگه هم بیاد😬😬😬😬 دختر نباید بدون خواهر باشه اخه

پسرام که داداش دارن

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
البته شرایط خیلی پیچیده س چون اگه دختر بشه، گفتم باید اینقدر بیاریم تا یه دختر دیگه هم بیاد😬😬😬😬 ...

خیلی موافقم با این حرف

هر دختری رو در اطرافیانم دیدم که خواهر نداشته،هم خودش ناراضی بوده هم مادرش

خاله و زن دایی من فقط یک دختر دارن،خودشون بیشتر از دختر هاشون غصه میخورن که دخترامون بی خواهر ان..

بلاخره ارتباط دوستانه یا فامیلی هم به حدی نیست که بشه جای خواهر رو پر کرد

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
ای جانم پسرای خوبی که هستن 😍خواهشا بچه ها رو به خاطر کاراشون خوب یا بد خطاب نکنیم بچه ها همیشه خوبن ...

ای جان دلم  بچه ها چقدر زود برای خودشون رویا میسازن قربونشون برم  خوشبخت بشی عزیزم معلومه خیییلی فهمیده ای  

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺

اگه کلا بچه دار نشیم خیلی بهتره تا تک فرزندی.بچه تک فرزند خیلی آسیب ها میبینه وخیلی مشکلات روحی براش پیش میاد.وقتی ما اولین فرزند رو ب دنیا میاریم بخاطر دل خودمونه اما اون بچه هم دلش میخواد خواهر یا برادر داشته باشه پس ب اونم باید فکر کنیم.این موضوع هم در کودکی هم بزرگسالی آزارش میده حتی تک فرزندایی ک انکار میکنن

دوسال خواننده خاموش بودم دیدم که دیگه خیلی وابسته نی نی سایت شدم و رسمابه جمع نی نی سایتیااضافه شدم🙈...مهربون باشیم❤❤
ای جان دلم   بچه ها چقدر زود برای خودشون رویا میسازن قربونشون برم   خوشبخت بشی عزیزم معل ...

آره ولی این پسر خواهرم خیلی دل ساده ای داره مث پسر خودت خیلی بامزس🥺

فدات بشم شما لطف داری🥰🥰🥰💋

خیلی موافقم با این حرف هر دختری رو در اطرافیانم دیدم که خواهر نداشته،هم خودش ناراضی بوده هم مادرش ...

بی خواهر بودن سخته واقعا

کلا من فقط از اول گفتم همجنس باید داشته باشه بچه

برام جنسیت مهم نبود اصلا ولی میگفتم خدایا اگه قراره دوتا باشن باید همجنس باشن

2810